Μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, ο Παύλος έφθασε με τη συνοδεία της οικογένειάς του και του πολυαγαπημένου του φίλου, στον κινηματογράφο Cineplexx πιστεύοντας ότι θα παρακολουθήσει μια ταινία. Αφού η παρέα προμηθεύτηκε τα απαραίτητα συνοδευτικά για την ταινία – ποπ κορν, πατατάκια και χυμούς – ξεκίνησε για την αίθουσα.

Αν και δεν είναι πολύ εκδηλωτικός, φαινόταν μία αγωνία και μία ανυπομονησία στο βλέμμα του. Δεν ήξερε ποια ήταν η ταινία που θα έβλεπαν, ωστόσο σίγουρα χαιρόταν που βρισκόταν εκεί και σίγουρα μέσα του απορούσε προς τι η τόση μυστικοπάθεια

Η εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε στην αίθουσα, αποτελεί σίγουρα παράδεισο για όλους τους gamers. Έμεινε κυριολεκτικά άφωνος, ενώ ο κολλητός του ζητωκραύγαζε από τη χαρά του! Στην οθόνη ήταν συνδεδεμένο και έτοιμο προς χρήση, το πολυπόθητο για τον Παύλο PlayStation 5! Το αντικείμενο που είχε με τόση λαχτάρα ζητήσει από τις νεράιδες του! Και τώρα, σε μια ανύποπτη στιγμή ήταν μπροστά του, στη διάθεσή του!

Άρπαξε αμέσως το χειριστήριο, θέλοντας να σιγουρευτεί ότι είναι όντως πραγματικότητα αυτό που ζούσε. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, έπρεπε να ανοίξει  τα αμέτρητα δώρα του, μεταξύ αυτών και η ολόδική του τηλεόραση για να παίζει στο δωμάτιό του, και φυσικά ένα δεύτερο χειριστήριο για να μπορεί να παίζει με τον κολλητό του. Οι μπαλονοσυνθέσεις με θέμα το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι επίσης του κέντρισαν το ενδιαφέρον και ζήτησε να τις πάρει σπίτι!

Όταν εν τέλει ξεκίνησε το παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη, έχοντας και σαν game asset τον σινεματικό ήχο, η χαρά είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό του! Αφού έπαιξαν με την καρδιά τους για αρκετή ώρα, σειρά είχε ένα λαχταριστό γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο και για το τέλος η πιο γλυκιά έκπληξη: μία τούρτα από ντόνατς, μπισκότα, σοκολάτες και πραλίνες! Αναφώνησαν από ενθουσιασμό κι έπεσαν με τα μούτρα (σχεδόν κυριολεκτικά) στα γλυκίσματα! Οι γονείς και οι παππούδες ιδιαίτερα συγκινημένοι, δε σταματούσαν να μας ευχαριστούν για όλες αυτές τις υπέροχες εκπλήξεις που τους είχαμε ετοιμάσει και για τη χαρά που δώσαμε στον Παύλο!

θερμά την εταιρεία  ΔΕΗ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κωστής Καραματίδης, Άννα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Hellas, Cineplexx, Looney Bean, Jerry’s Foodtruck, Παναγιώτης Μηνάς, MyIkona

 

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!