Μια παγωμένη ημέρα του Φεβρουαρίου, κάποιες νεράιδες ξεκινούν από νωρίς τις προετοιμασίες για μια ευχή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες. Μια αξιολάτρευτη πριγκίπισσα 4 ετών, εύχεται να γνωρίσει την Elsa από το Frozen. Φυσικά η Elsa φθάνει στην Αθήνα μαζί με την αγαπημένη της αδελφή Anna, από το μακρινό και παγωμένο βασίλειο της Αρεντέλα, γεμάτες ενθουσιασμό και ανυπομονησία να γνωρίσουν τη μικρή πριγκίπισσα.  Μαζί τους φέρνουν το χειμώνα, καθώς όλα πρέπει να συντελούν σε μια Frozen ευχή.

Κάθε νεράιδα έχει τη δική της αποστολή… O υπέροχος χώρος όπου θα εκπληρωθεί η ευχή, μεταμορφώνεται σε frozen βασίλειο. Τα πιο άξια ξωτικά επιστρατεύονται για να στήσουν ένα υπερθέαμα με εφέ που θα μεταφέρουν όλους τους παρευρισκόμενους στον κόσμο του παραμυθιού. Μια ιδιαίτερη νεράιδα επισκέπτεται τη μικρή πριγκίπισσα για να τη μεταμορφώσει σε μια μικρή Elsa και να την προετοιμάσει για τη μοναδική εμπειρία που θα ζήσει, φροντίζοντας όμως να μην της αποκαλύψει τις εκπλήξεις που την περιμένουν! Η πριγκίπισσά μας είναι ακόμα αρκετά συνεσταλμένη, ωστόσο είναι εμφανές ότι αισθάνεται ενθουσιασμένη και ανυπομονεί!

Σιγά-σιγά ανοίγεται, εμπιστεύεται τη νεράιδα της και την ακολουθεί σε ένα μέρος μαγικό… Εκεί την περιμένουν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και την υποδέχονται με το πιο δυνατό χειροκρότημα! Οι αγκαλιές και τα φιλιά που δέχεται είναι ανεξάντλητα! Η μικρή μας οδηγείται στο θρόνο της και με μία υπέροχη, αληθινή τιάρα, στέφεται και επίσημα πριγκίπισσα!  

Το απόλυτο χαμόγελο ευτυχίας που στολίζει το όμορφο προσωπάκι της, ξεπερνάει σε λάμψη την τιάρα της και πλημμυρίζει τις καρδιές όλων μας με  απερίγραπτη αγάπη. Και το παραμύθι εξελίσσεται με μια θεαματική προβολή με τη βοήθεια της τεχνολογίας του 3d mapping, που μας εισάγει στον κόσμο του Frozen και καθηλώνει την πριγκίπισσα που δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει μπροστά της. Όταν το παραμύθι φθάνει στο τέλος, ξεπροβάλλουν οι «αληθινές» Elsa και Anna και η πριγκίπισσα μας παγώνει. Τώρα πραγματικά νομίζει ότι ονειρεύεται με ανοιχτά τα μάτια και ότι όλα θα εξαφανιστούν εάν ξυπνήσει! Οι πριγκίπισσες βρίσκονται δίπλα της και για δευτερόλεπτα νιώθω ότι η μικρή μας έχει παγώσει… ότι κρατάει ακόμα και την ανάσα της… Οι αντιδράσεις της είναι τόσο αφοπλιστικές και εναλλάσσονται με τόσο απρόβλεπτο τρόπο που κρατούν όλα τα βλέμματα προσκολλημένα πάνω της.

Δε θα μπορούσα να περιγράψω τις μοναδικές εκφράσεις πάνω σε αυτό το  κουκλίστικο μουτράκι, μα το χαμόγελο και η λάμψη στα μάτια της μάς χάρισαν την απάντηση που θέλαμε. Ναι, όλα είχαν συμβεί όπως έπρεπε να συμβούν γιατί αυτή ήταν η πιο βαθιά ευχή της πριγκίπισσας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της στην ιδιαίτερη νεράιδα που κατά λέξη μου μετέφερε: «Είναι η πιο φοβερή ευχή!!!» Μια ευχή γεμάτη φίλους, παιχνίδι, χορό, αγκαλιές αγάπης, ενθουσιασμό, παιδικές φωνές και απίστευτη χαρά, μάς γέμισε ακόμα μια φορά με συγκίνηση, μάς χάρισε αγάπη και αξέχαστες στιγμές. Αναρίθμητα χαμόγελα στο πρόσωπο ενός ακόμα παιδιού μας, μάς επιβράβευσαν με τον πιο ανεκτίμητο τρόπο!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Disney Ελλάδας για την πρόσκληση των αυθεντικών Πριγκιπισσών της Disney και για όλη την αγάπη με την οποία φρόντισαν να γίνει η ευχή της μικρής μας πριγκίπισσας πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε τη Σία Κοσκινά και το School of PMTP by Sia Koskina για τη μοναδική  αφήγηση της ιστορίας μας.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Δ. Μπουρνάζου, Ε. Τσομάκου, Α. Αναγνωστοπούλου, Δ. Καραχάλιου και Τ. Λιβέρη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε τη L’ Oréal Hellas για την υιοθεσία  της ευχής. Ως Υπερήφανος Υποστηρικτής του Οργανισμού μας, στηρίζει το έργο μας, βοηθώντας μας να μεταμορφώσουμε τις ζωές παιδιών, με πολύ σοβαρές ασθένειες. 

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Stylebox Premium Rentals, Αηδονάκια (frozen σκηνικά), Μουσείο Οίνου Catering, Head To Toe, Studio7, Maria’s Cakes and Cookies, Crispo, Vrakas Stores,  AS Company, Giochi Preziosi, SM Baby Shop, Mokpo

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).