Ραφαήλ… Ένα παιδί με διακριτικό χαμόγελο και σπιρτάδα στο βλέμμα. Τον συναντήσαμε το καλοκαίρι στο πανέμορφο νησί του, τη Ρόδο. Φαινόταν ντροπαλός και ήσυχος. Μόλις όμως μας γνώρισε καλύτερα, εκδηλώθηκε η έντονη προσωπικότητά του και ήταν φανερό ότι το παιδί που είχαμε μπροστά μας ήταν ένας μαχητής, που πάλεψε με το ραβδομυοσάρκωμα και κέρδισε τη μάχη.

Η βαθύτερη επιθυμία του ήταν ξεκάθαρη! Αυτό που ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν να παρακολουθήσει  την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται. Όταν παρέλαβε τα δώρα  που του στείλαμε με το σήμα της Barca, χοροπηδούσε από τη χαρά του. Ήθελε να τα χρησιμοποιήσει όλα εκείνη την ώρα! Ανυπομονούσε για το ταξίδι και τη μοναδική εμπειρία που θα ζούσε!

Και έφτασε η μέρα… βρέθηκε στη Βαρκελώνη, στις πρώτες θέσεις του γηπέδου με τα είδωλά του, τους ποδοσφαιριστές που τόσο θαυμάζει, να αγωνίζονται λίγα μέτρα μακριά του! Έζησε κάθε στιγμή του αγώνα! Ζητωκραύγαζε και σήκωσε με καμάρι το πανό που είχε φτιάξει μαζί με τον μπαμπά του και έγραφε στα αγγλικά: «Ήρθα από τη Ρόδο, στο Camp Nou, μόνο για εσάς!»  Και ήταν λες και μετέδωσε τη δύναμη της επιθυμίας του και η ομαδάρα του, όπως την αποκαλεί, σκόραρε και έβαλαν όχι 1 αλλά 2 γκολ! Και για τον Ραφαήλ ήταν σα να τα έβαλε εκείνος! H ομάδα του νίκησε, όπως είχε κι εκείνος νικήσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, λίγα χρόνια πριν.

Με τη θέληση, τη δύναμη και την καρδιά του, μάς δίνει μαθήματα ζωής. Να είσαι πάντα νικητής, μικρέ μας…

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, που υιοθέτησαν την ευχή του Ραφαήλ μας! Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean, Zafolia, Airbnb International, Penya Barcelonista d’Atenes

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).