Είναι πολλές οι φορές που οι νεράιδες και τα ξωτικά καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με απρόσμενα εμπόδια. Εμπόδια που πάντα βρίσκουν τρόπο να υπερπηδήσουν. Υπάρχει, όμως, ένα εμπόδιο που δεν περνάει από το χέρι τους: αυτό της υγείας του παιδιού. Εκεί, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να φροντίσουν να χαρίσουν τόσο μεγάλη χαρά στο παιδί, που το παιδί, με τη σειρά του, θα την πάρει και θα την κάνει «όπλο» ενάντια στην ασθένειά του.

Έτσι έγινε, λοιπόν, και με τον Ραφαήλ μας…

Εκεί που οι νεράιδες είχαν πάρει φόρα και είχαν αρχίσει να κατασκευάζουν το δεντρόσπιτό του, ο Ραφαήλ μας χρειάστηκε να μπει και πάλι στο νοσοκομείο. Η ψυχολογία του πεσμένη. Αλλά νεράιδες και ξωτικά δεν θα την άφηναν έτσι. Δοκίμασαν, λοιπόν, κάτι… διαφορετικό! Αντί να τα κρατήσουν όλα μια μεγάλη έκπληξη, άρχισαν σιγά-σιγά να στέλνουν στον Ραφαήλ δωράκια. Ένα μαξιλάρι από εδώ, ένα διακοσμητικό από εκεί… Με κάθε δέμα που έφτανε ο Ραφαήλ ενθουσιαζόταν όλο και περισσότερο! Η ελπίδα σιγά-σιγά ξυπνούσε…

Όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, το δεντρόσπιτο κατασκευάστηκε και στήθηκε! Τον περίμενε υπομονετικά να γυρίσει, με μία μικρή ιδιαιτερότητα: Ήταν… άδειο! Ήταν μόνο ξύλα, στερεωμένα και τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο.

Και ναι! Λίγο καιρό μετά, ο Ραφαήλ μας τα πήγαινε υπέροχα! Με την ψυχολογία του να έχει εκτοξευθεί, πήραμε το πολυπόθητο «Οκ» για το εξιτήριο από το νοσοκομείο! Αμέσως, ξωτικά ξεκίνησαν το ταξίδι τους από μέρη μακρινά, για να παρευρεθούν εγκαίρως στα μεγάλα εγκαίνια. Από τα εγκαίνια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι του, που είχε να τους δει έναν ολόκληρο χρόνο!

Ένα απίστευτο πάρτι έγινε εκείνη την εβδομάδα. Ένα πάρτι, όχι μόνο για τον Ραφαήλ μας, αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά του. Ο Ραφαήλ είχε ρίξει μια κλεφτή ματιά από την προηγούμενη μέρα στο δεντρόσπιτό του. Η χαρά του, όμως, παρέμενε τεράστια. Το αγαπημένο του σημείο των «εγκαινίων» ήταν που είδε τους φίλους του μετά από έναν χρόνο και είχε την ευκαιρία να διακοσμήσει μαζί τους το νέο του στέκι.

Μια πραγματική γιορτή, λοιπόν, έγινε εκείνη την ημέρα. Μια γιορτή που θα αφήσει αναμνήσεις για μια ζωή!

θερμά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Νατάσσα Σεκερτζή, Κωνσταντίνος Καρίκας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox, Βιοκαρπέτ, Jysk, Φωτογραφικές αναζητήσεις Νίκος Μπιλιούρης- Μαρία Σταυριανίδου , ΜAX CARPET , LE GATEAU, Stickit

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Γερανοί Κατσίμπας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!