Η βαθύτερη ευχή της Ρενάτας ήταν μία: να κερδίσει την αυτονομία της. Το πώς θα την κέρδιζε, όμως, «νικώντας» την ασθένειά της, έπρεπε να το σκεφτεί η ίδια και εμείς, απλώς να τη βοηθήσουμε. Κατέληξε, λοιπόν, σε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο με… ταχύτητες!

H Ρενάτα είναι ταυτόχρονα και φύσει ανήσυχο πνεύμα. Λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και έχει μια μεγάλη λατρεία: τη Ferrari! Το ερώτημα εδώ ήταν πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί το νέο της ηλεκτρικό αμαξίδιο με τη Ferrari. Μερόνυχτα έψαχναν τον τρόπο και η λύση βρέθηκε! Οι ρόδες του αμαξιδίου θα έφεραν το σήμα της Ferrari! Τα σχεδίασαν όλα με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Έτσι, την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της ένα σωρό αμάξια, που είχε δει μονάχα σε φωτογραφίες και βίντεο, συγκεντρωμένα σε ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο, την περίμεναν μαζί με το αμαξίδιό της! Μόλις η Ρενάτα έφτασε στον χώρο εκπλήρωσης της ευχής, όλα μαζί άρχισαν να μαρσάρουν δυνατά για να την υποδεχτούν! Άφωνη έμεινε. Με τέτοια υποδοχή, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει.

Έχοντας, παραλάβει το νέο της αμαξίδιο από την νεράιδά της, εξέτασε ένα προς ένα όλα αυτά τα μοναδικά μοντέλα αυτοκινήτων, εκ των οποίων κάποια έκρυβαν εκπλήξεις! Έτσι, όσο τα περιεργαζόταν, έβρισκε και τα δώρα της, που δεν ήταν άλλα από τις μινιατούρες των αγαπημένων της μοντέλων.

Όταν πλέον είχε συνηθίσει το περιβάλλον ζήτησε να μπει μέσα στα αυτοκίνητα. Στην αρχή μπήκε διστακτικά μέσα σε μία BMW και έκατσε σαν κανονική οδηγός, πόζαρε, βγήκε φωτογραφίες και ενημέρωνε τον μπαμπά της πως πρέπει να της πάρει τέτοιο αυτοκίνητο. Φανταζόμαστε τη χαρά του πατέρα της! Η αναζήτηση συνεχίστηκε, ώσπου έφτασε στο τελευταίο πακέτο, το οποίο κρυβόταν μέσα στην αγαπημένη της MERCEDES. Εννοείται, πως μπήκε και σε αυτή. Δεν έμεινε εκεί όμως. Μετακινήσαμε το κάθισμα μπροστά για να φτάνει τα πετάλια και άρχισε να μαρσάρει δίχως αύριο. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ζούσε κάτι αντίστοιχο. Λίγο αργότερα και αφού είχε περάσει απ’ όλα τα αυτοκίνητα, μαζεύτηκαν όλοι οι οδηγοί και φώναξαν πως… Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ!

θερμά την εταιρεία ΣΚΡΟΥΤΖ Α.Ε.  για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνσταντίνος Καρίκας, Ελένη Κατσιάνου 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, ΤΟ ΦΛΟΚΑΚΙ, Φωτό Πάνος Μιχαήλ, Video Μάικ Αικατερίνης, Ρεφενές, Δημήτρης Σουρλάγκας  και GT CARS

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!