Συναντήσαμε ένα πολύ συμπαθητικό αγόρι, συνεσταλμένο και αρκετά εσωστρεφές. Μάς υποδέχθηκε όμως με χαρά στον προσωπικό του χώρο, μάς άνοιξε την καρδιά του, μάς μίλησε για τα όνειρά του και για το πώς φαντάζεται το μέλλον του.

Είναι ένα μοντέρνο παιδί, με μεγάλη αγάπη για το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Γι’ αυτό άλλωστε και ονειρεύεται να φτιάξει το δικό video game, το οποίο θα έχει θέμα την περιπέτεια και θα περιλαμβάνει όπλα, ταχύτητα και αυτοκίνητα!

Ήταν μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα και ο ίδιος είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του, όταν τον συναντήσαμε για να τον συνοδεύσουμε μαζί με τις 2 αδελφούλες του, στο χώρο της εκπλήρωσης της ευχής του. Φτάσαμε στο λούνα παρκ και μπήκαν τρέχοντας μέσα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Απολάμβανε κάθε λεπτό διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, καθώς τα είχε στερηθεί όλον αυτό τον καιρό που νοσηλευόταν λόγω των θεραπειών του.

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή, να ανακαλύψει το Nintendo που τόσο πολύ ήθελε για να παίζει και να συνομιλεί με την παρέα του. Το πρόσωπό του έλαμψε όταν το κράτησε στα χέρια του για πρώτη φορά και αμέσως άρχισε να το επεξεργάζεται για να παρατηρήσει όλες τις λειτουργίες του. Πλέον όπου και να βρίσκεται, θα μπορεί να περνά όμορφα το το χρόνο του παίζοντας ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που είναι τα αγαπημένα του παιχνίδια!

«Πόσο χαρούμενο είναι σήμερα το αγόρι μου…», ήταν τα λόγια της μαμάς του. Και συνέχισε: «…σήμερα είχα την ευκαιρία να παίξω με τα παιδιά μου!» Ήταν εμφανώς συγκινημένη. Και εμείς σκεφτήκαμε ότι είναι τόσα τα απλά αλλά ουσιαστικά πράγματα, που οι περισσότεροι θεωρούμε δεδομένα… και πήραμε ένα ακόμα μάθημα ζωής, από έναν υπέροχο νεαρό και την οικογένειά του!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Πολίτη, και Ν. Κανελλοπούλου, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

  • Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: CD Media, Allou! Fun Park, Everest, Fresh Patisserie

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).