Κάθε παιδί μας είναι ξεχωριστό και κάθε εκπλήρωση ευχής είναι μία μοναδική εμπειρία, που προσφέρει χαρά σε εκείνο και την οικογένειά του.  Την ίδια στιγμή, πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για τις νεράιδες και τα ξωτικά, καθώς το κάθε παιδί , μας εμπιστεύεται το μεγαλύτερό του όνειρο. 

Η Ρουμπίνη, ένα από αυτά τα ξεχωριστά παιδιά, θα κατέχει πάντα μία εξαιρετική θέση στις καρδιές μας για έναν ακόμα λόγο: η ευχή της ήταν η 1η ευχή που εκπληρώσαμε εν μέσω εγκλεισμού λόγω της πανδημίας!

Τι να πρωτοπούμε γι’ αυτήν την υπέροχη μικρούλα! Ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, με ένα χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό της και η ζεστασιά που εκπέμπει, φτάνει βαθιά μέσα στη ψυχή, όποιου το αντικρίζει. Η Ρουμπίνη μας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την ασθένειά της. Εξαιτίας της, έχει στερηθεί πολλά απ’ όσα θεωρούνται δεδομένα και αυτονόητα για ένα παιδάκι της ηλικίας της… Αυτό όμως που δεν έχει καταφέρει να της στερήσει, είναι την παιδικότητά της, την αγάπη της για τη ζωή και τη λαχτάρα που έχει για παιχνίδι… Παιχνίδι ανέμελο, χωρίς περιορισμούς, σαν αυτό που απολαμβάνουν όλα τα παιδάκια της ηλικίας της!

Αυτό ακριβώς μπορούσε να της προσφέρει η περπατούρα που τόσο λαχταρούσε να αποκτήσει! Γι’ αυτό ανυπομονούσε και τίποτα δεν ήταν αρκετά δυνατό, ώστε να σταθεί εμπόδιο στο να την αποκτήσει… Ούτε καν η πανδημία! Οι εξελίξεις λόγω Covid-19 μπορεί να μας έκαναν να αλλάξουμε τα σχέδιά μας, αλλά προσαρμοστήκαμε, προετοιμαστήκαμε και ακολουθώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, εκπληρώσαμε την ευχή της!

Και όλα πήγαν τόσο καλά! Η περπατούρα «ξεκίνησε» νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη το ταξίδι για το σπίτι της μικρής στην Καβάλα. Μολονότι ο καιρός δεν ήταν καλός, η περπατούρα συνέχισε απτόητη το ταξίδι για τον προορισμό της. Μαζί της είχε και κάποιους καλούς φίλους: δώρα για τη Ρουμπίνη και τα αδέρφια της, προσεκτικά διαλεγμένα από τις νεράιδες για κάθε παιδί.

Όταν χτύπησε το κουδούνι, η μικρή δεν είχε ιδέα τι είχε καταφτάσει στην πόρτα της.

Μόλις παρέλαβε την περπατούρα της, φτιαγμένη ασφαλώς στα μέτρα της για να μπορεί να κινείται σωστά, η χαρά της ήταν απερίγραπτη! Γύριζε όλο το σπίτι, με ένα τεράστιο χαμόγελο και τα ματάκια της έλαμπαν! Δυστυχώς, λόγω των καταστάσεων, οι νεράιδες δεν μπορούσαν να είναι κοντά της. Γνωρίζοντας όμως πόσο απαραίτητη ήταν αυτή η περπατούρα για τη μικρή Ρουμπίνη, ώστε να μπορεί να κινείται αυτόνομα και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, όλες οι νεράιδες και τα ξωτικά αψήφησαν τις δυσκολίες του εγκλεισμού και των μέτρων και έστειλαν στη μικρή μας ηρωίδα το πιο πολύτιμο δώρο: της χάρισαν την αυτονομία της. Συγκινημένη η μαμά και τα αδέρφια της, μας ευχαρίστησαν ολόψυχα και προσπάθησαν να μας μεταφέρουν τη χαρά της μικρής μέσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν.

Της ευχόμαστε να έχει πάντα αυτό το πανέμορφο, φωτεινό χαμόγελο και να είναι όλες της οι μέρες γεμάτες μουσικές, που τόσο αγαπάει, και χαρούμενες στιγμές!

θερμά την κυρία Στεργιούλα Βάσω και την εταιρία Βασιλική Στεργιούλα & Σια ΕΕ   για την υιοθεσία της ευχής

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)