«Ο μικρός θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Η πιο ευτυχισμένη του μέρα ήταν αυτή. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα! Ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη να συνεχίσετε να δίνετε απεριόριστη χαρά σε αυτά τα παιδιά.. Να είστε όλοι καλά, χίλια ευχαριστώ!» λόγια μητέρας

Ο Ρ. μας είναι ένα χαρούμενο, επικοινωνιακό και ομιλητικό 11χρονο παιδί, γεμάτο ενέργεια, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Είναι τόσο γλυκομίλητος, που θες να κουβεντιάζεις συνέχεια μαζί του.

Για την ευχή του μας μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονησία: «Θέλω έναν super wow υπολογιστή gaming, για να μπορώ να συνδέομαι με τους φίλους μου και να παίζουμε όλοι μαζί». Έτσι, οι νεράιδες έψαξαν και βρήκαν τον πιο δυνατό και γρήγορο wow υπολογιστή, για να μπορεί να απολαμβάνει ώρες gaming. Φυσικά, δε θα τον άφηναν με τον υπολογιστή μόνο. Πλαισιώθηκε από όλα τα απαραίτητα «αξεσουάρ»: πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη, ηχεία, ακουστικά, mousepad – όλα κατάλληλα για gaming. Ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο gaming γραφείο με την απαραίτητη gaming καρέκλα, ολοκλήρωσαν την ευχή του.

Συνωμοτώντας γλυκά με τη μανούλα του, αποφάσισαν να μην του αποκαλύψουν ότι θα εκπληρωνόταν η ευχή του. Αντίθετα, με το πρόσχημα ότι θα καθυστερούσε, η νεράιδα του τον ενημέρωσε ότι για να τον αποζημιώσει και να τον γλυκάνει για την καθυστέρηση, είχε κανονίσει να πάνε μαζί με τους δύο κολλητούς του σε έναν φανταστικό χώρο, όπου θα έβλεπαν σε ιδιωτική αίθουσα την τελευταία ταινία Fast & Furious (που λατρεύει).

Ενθουσιασμένος εκείνη την ημέρα το πρωί, υποδέχτηκε τη νεράιδα που θα τους συνόδευε και τους φίλους του και ξεκίνησαν όλο χαρά, μη έχοντας την παραμικρή υποψία. Μάλιστα, έδειξε μεγάλη κατανόηση. Μπορούσε να κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή, όπως μας είπε. Η αίθουσα που τους περίμενε ήταν πολύ όμορφη, αποπνέοντας μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας με τους μεγάλους και άνετους καναπέδες και την τεράστια οθόνη. Κατά τη διάρκεια της ταινίας το διασκέδασαν πολύ, η ταινία είχε δράση και αγωνία και άρεσε πολύ στα αγόρια.

Πίσω στο σπίτι, μία άλλη νεράιδα, παρέα με ένα ξωτικό ετοίμαζαν την έκπληξη!

Η νεράιδα ασχολήθηκε με το στήσιμο του μπουφέ, τοποθετώντας όλες τις υπέροχες λιχουδιές που δεν έπρεπε να λείπουν (κοτομπουκιές, χοτ ντογκ, μίνι μπέργκερ, πατατούλες, σαντουιτσάκια και γλυκάκια), φούσκωσε μπαλόνια και τα σκόρπισε στο χώρο, μαζί με αστεράκια, δημιουργώντας ένα νεραϊδένιο περιβάλλον. Το ξωτικό, στο δωμάτιο του μικρού, έστηνε τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή και τα περιφερειακά του, φροντίζοντας όλα να συνδεθούν και να λειτουργούν σωστά.

Όταν η ταινία τελείωσε και πήραν το δρόμο της επιστροφής, η νεράιδα ρώτησε το φίλο μας εάν θα μπορούσε να τον συνοδεύσει στο σπίτι, για να της δείξει το καινούργια του γραφείο και την καρέκλα, που τα είχε ήδη παραλάβει και στήσει. Φυσικά, συμφώνησε με χαρά. Μόλις άνοιξε η εξώπορτα, είδε ένα μικρό πάρτι να γίνεται στο σπίτι και τρελάθηκε από τη χαρά του! Συνόδευσε τις νεράιδες στο δωμάτιό του για να τους δείξει τα έπιπλα και με το που αντίκρυσε τον υπολογιστή, έμεινε άφωνος, με το στόμα ανοιχτό! Τα ματάκια του βούρκωσαν και ήταν έτοιμος να κλάψει. Μας ευχαρίστησε όλους και ξεκίνησε να ανοίγει τα δώρα του, περιγράφοντας τι είναι το κάθε ένα. Αφού τελείωσε με το unboxing συνέδεσε τα περιφερειακά του υπολογιστή (ποντίκι, πληκτρολόγιο, mouse pad κλπ) και τον άνοιξε να τον περιεργαστεί. Όταν πια συνειδητοποίησε για τα καλά ότι ο υπολογιστής ήταν δικός του, πήγαμε να φάμε και να σβήσουμε την τούρτα. Βέβαια, ο φίλος μας δεν μπορούσε να φάει και πολύ, γιατί το μυαλό του ήταν στον νέο του υπολογιστή. Με την πρώτη ευκαιρία, τα παιδιά έτρεξαν πίσω στον υπολογιστή για να παίξουν. Μας είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που εκπληρώσαμε την ευχή του και μας ευχαρίστησε θερμά με το υπέροχο γλυκό του χαμόγελο!

 θερμά για την υιοθεσία της ευχής τους ακροατές του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΣ 949 και όλους τους συντελεστές του!
Ειδικές ευχαριστίες στους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σταμάτη Din Dan Done, Ιωάννα Λαίου και Βασιλική Μπαρδάνη!

τους εθελοντές μας: Ζωή Γκεσίδου, Μαρία Τζελέπη, Γιάννης Νιαροπέτρος

τους χορηγούς σε είδος: Big Time Hub, Bitdefender, Nikos Patsidis Photography, Χούτος Catering, Zαχαροπλαστείο Βασίλης, Παναγιώτης Μηνάς (σετάρισμα υπολογιστή), MyIkonaα

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)