Εύχομαι να αποκτήσω το I phone XS Gold – Σαββατούλα, 13, πρωτοπαθές λέμφωμα μεσοθωράκιου

Με αφετηρία την Παλαιόχωρα, ένα μικρό πούλμαν ξεκίνησε για την πόλη των Χανίων. Η μαμά της Σαββατούλας και τα μικρότερα αδέρφια της, συνόδεψαν την πρωταγωνίστρια της ευχής μας. Προορισμός τους το Water Park – Aqua Creta Limnoupolis, ένας φαντασμαγορικός χώρος στον οποίο θα είχε τη δυνατότητα η Σαββατούλα να διασκεδάσει με τις φίλες της.

Για τα περισσότερα μέλη αυτής της ξεχωριστής παρέας, η επίσκεψη αποτελούσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με αποτέλεσμα να είναι διάχυτος ο ενθουσιασμός και έντονο το συναίσθημα της ανυπομονησίας. Μεγάλη περιέργεια συντρόφευε τα συναισθήματά τους για το πώς θα μπορούσε να κυλήσει το υπόλοιπο της ημέρας.

Οι μικρές μας δεσποινίδες είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το χώρο και να διασκεδάσουν με την ησυχία τους, πάντα υπό τη διακριτική επίβλεψη των μεγαλύτερων. Η μέρα κυλούσε και η Σαββατούλα δοκίμαζε τα παιχνίδια μέσα σε κλίμα χαράς και ξενοιασιάς. Σε διάφορες στιγμές, με απροσδόκητο τρόπο, εμφανίζονταν και ένα ξεχωριστό δώρο για την υπέροχη Σαββατούλα μας.
Κάθε έκπληξη και ένα μικρό επιφώνημα χαράς, αλλά και ακόμη μεγαλύτερης ανυπομονησίας την εκπλήρωση της ευχής της.
Αποκορύφωμα στην ιδιαίτερη μέρα της ήταν το ολοκαίνουριο Ι-phone που «εμφανίστηκε» ξαφνικά και  έκανε τη μικρή μας να λάμπει από ευτυχία.

Τα χεράκια της το έπιασαν με λαχτάρα. Γνωρίζοντας ήδη κάποιες από τις δυνατότητες του το χρησιμοποίησε στη βόλτα της στην πισίνα. Φυσικά οι νεράιδες είχαν προβλέψει και για τα αντίστοιχα αδιάβροχα αξεσουάρ.

Κορίτσι μας γλυκό, δεν έχουμε να πούμε πολλά, ελπίζουμε μόνο όλη σου η ζωή  να είναι τόσο γλυκιά και τόσο όμορφη, όσο  και τα «Σάββατα». Εκείνα τα ηλιόλουστα Σάββατα που όλοι αγαπάμε και φέρνουν μια δόση γλύκας και γαλήνης.

θερμα τα SYN.KA Super market για τη μερική υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας:Τζοάννα Λιβέρη, Δήμητρα Μπουρνάζου, Άντζελα Χαριστάκη, Κατερίνα Χναράκη

τους χορηγούς σε είδος: Aqua Creta Park, Χιωτάκης Α.Β.Ε.Ε., AVIS

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)