Μια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε για τον Σάκη. O φίλος μας ξύπνησε αρκετά νωρίς και με μηχανικές κινήσεις επέλεξε τα ρούχα που θα φορούσε. Κατέβηκε στο σαλονάκι του ξενώνα και, με ιδιαίτερα ζεστό χαμόγελο, καλημέρισε τον υπεύθυνο στην υποδοχή. Ασυναίσθητα κοίταξε ξανά το ρολόι του. Η ανυπομονησία τον κυρίευσε ξανά. Προσπαθώντας να την ελέγξει, «ταξίδεψε» νοητά στο πάρκο το οποίο επρόκειτο να επισκεφθεί!

Μια κόρνα ακούστηκε και ήταν ικανή να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Αυτόματα άρπαξε την μαμά του από το χέρι και βγήκαν έξω. Αυτή τη φορά προορισμός ήταν ένας τεράστιος χώρος με ιδιαίτερους κατοίκους, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Γεμάτο με διάφορα είδη ζώων, μέσα σε λίγες ώρες είχε συλλέξει άπειρες πληροφορίες για κάθε ζωάκι που συνάντησε. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος τον είχε κερδίσει και ένιωθε οικεία, παρόλο που ήταν άγνωστος και καινούριος. Τάισε την ψηλή καμηλοπάρδαλη, βγήκε φωτογραφία με τον βασιλιά της ζούγκλας το λιοντάρι, έπαιξε με τους ζωηρούς λεμούριους, τύλιξε ατρόμητος στο λαιμό του μια κόμπρα! Όλα πρωτόγνωρα και μοναδικά. Το κουτί των αναμνήσεων του γέμισε νέο υλικό και πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες. Στο τέλος της μέρας, χορτασμένος από παιχνίδι και γνώσεις, αφού απόλαυσε στο έπακρο την βόλτα του, εμφανίστηκε και αυτό που τόσο ποθούσε: ένας gaming υπολογιστής με ακουστικά, πληκτρολόγιο με φωτάκια και εκτυπωτή. Απεριόριστη ευτυχία  τον πλημμύρισε και η στιγμή αυτόματα «καταχωρήθηκε» στις καλύτερες αναμνήσεις του.

Σάκη, θέλουμε οι μέρες σου να είναι όπως αυτή που ζήσαμε μαζί,
γεμάτες ευτυχία, νέες εμπειρίες, όμορφες εκπλήξεις και χαμόγελα!

τους εθελοντές: Άλκηστις Δεμπεριώτη, Νατάσα Κανελλοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Zoo cafe restaurant

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)