Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να αξιοποιήσετε υλικό για να μεταδώσετε τη δύναμη του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και του προγράμματος Αστέρι της Ευχής. Είμαστε μια μικρή ομάδα που δεν μπορούμε να φτάσουμε σε όλα τα σχολεία, μπορούμε όμως να μοιραστούμε μαζί σας υλικό που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το μήνυμα του προγράμματος Αστέρι της Ευχής σε όλα τα παιδιά.

Αξιοποιήστε το παραμύθι ευγνωμοσύνης που ετοιμάσαμε για να εξηγήσετε το έργο μας σε παιδιά και γονείς. Ζητήστε μας την έντυπη έκδοση!

Ο Αστερούλης, το χάρτινο αστέρι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! 

Η επιστροφή των Αστερούληδων 

Οι σούπερ ΗΡΩΕΣ φοράνε μάσκα

«Ο Γυάλινος Δράκος»! Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ, βασισμένο στη βαθύτερη επιθυμία ενός παιδιού του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να μιλήσει για τον παιδικό καρκίνο. Η Γεωργία μοιράζεται την εμπειρία της και πως βγήκε νικήτρια μέσα από αυτό.

Όλα ξεκίνησαν με μια ευχή- Η ιστορία του Chris: Παρακολουθήστε την καταπληκτική, αληθινή ιστορία της ίδρυσης του Make-A-Wish και πώς μια κοινότητα ανθρώπων ενώθηκαν με τη δύναμη μιας ευχής.

Η Ραφαέλλα είναι παιδί ευχής και εθελόντρια του Οργανισμού μας. Νόσησε από λευχαιμία στα 15 της και μας αφηγείται την ιστορία της και τη δύναμη που πήρε από την εκπλήρωση της ευχής της. Είναι σήμερα 24 ετών και έχει γίνει μητέρα.

Χρυσοβαλάντης, 16… Εύχομαι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ!

Ελένη,5…. Η Ελένη εύχεται να μοιράσει δώρα σε άπορα παιδιά

Οι Αστερούληδες εν δράσει! 

Η Έλενα εύχεται να γίνει η Πριγκίπισσα Έλενα

Ο καρκίνος στα παιδιά ΜΠΟΡΕΙ να θεραπευτεί!

Η Ευαγγελία εύχεται να συναντήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Βασίλης εύχεται να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο με κούνιες

Η Αρετή εύχεται να αποκτήσει ένα πριγκιπικό δωμάτιο

Αλκμήνη, 10…. Εύχομαι να αποκτήσω ένα νεανικό δωμάτιο

Κωνσταντίνος 13, Εύχομαι να αποκτήσω ένα σπιτάκι κήπου

Μάριος 15, Εύχομαι να συναντήσω τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Απολογισμός ευχών 2019 – Βραδιά του Ευχαριστώ 

Στιγμές 2017

Στιγμές 2016

Στιγμές 2015