Τρέξτε μια λαχειοφόρο και εκπληρώστε ευχές!

Είστε μια κοινότητα ανθρώπων ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και έχετε τη θέληση να βοηθήσετε, αλλά δεν έχετε τα οικονομικά μέσα για αυτό; Η διάθεση είναι που έχει περισσότερη αξία!

«Τρέξτε» μια λαχειοφόρο αγορά σε τοπικό επίπεδο και δωρίστε τα έσοδα στον Οργανισμό μας, υιοθετώντας μια ευχή. Ο τρόπος είναι απλός: θα επικοινωνήσετε και συλλέξετε τα δώρα από καταστήματα και εταιρείες της περιοχής σας, θα συντάξετε μια λίστα δώρων, θα επικοινωνήσετε μαζί μας για την προετοιμασία της μακέτας των λαχνών, και στη συνέχεια θα τυπώσετε και διαθέσετε τους λαχνούς στο περιβάλλον σας!

 

Προσοχή: ο οργανισμός ευθύνεται (περιορισμένα) μόνο για εγκεκριμένες ενέργειες λαχειοφόρου αγοράς που διεξάγονται από τρίτους και οι οποίες του έχουν γνωστοποιηθεί. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του λογοτύπου και του ονόματός του, δεν βαρύνει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και είναι υποχρέωση του κάθε δωρητή να προστατεύει το έργο του οργανισμού και τα παιδιά του. Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας οποιαδήποτε παρατυπία ή υπόνοια απάτης, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την καταγγελία του γεγονότος, στο 210 96 37 660 (εσωτ. 110).

 

Δείτε εδώ παλαιότερες λαχειοφόρους:

www.makeawish.gr/λαχειοφόρος-αγορά-για-καλό-σκοπό-από-τ/       

Οργανώστε μια εκδήλωση και αλλάξτε τη ζωή ενός παιδιού που το έχει ανάγκη!

Μια καλή αφορμή, ένας «καλός σκοπός», είναι πιο σημαντικό κίνητρο ορισμένες φορές για τη συμμετοχή μας σε μια ευχάριστη εκδήλωση!  

Είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρεία, και οργανώνετε εκδηλώσεις ή έχετε τη σκέψη να οργανώσετε μια εκδήλωση, σκεφτείτε να την αφιερώσετε, με μέρος ή ολόκληρο το εισιτήριο εισόδου, σε ένα παιδί ευχής του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος που το έχει ανάγκη.

Δείτε παραδείγματα ενεργειών:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 96 37 660, εσωτ. 110 για περισσότερες πληροφορίες!