Ψήνεστε… να διοργανώσετε ένα Bake-A-Wish για να συμβάλετε στην υλοποίηση παιδικών ευχών;

Διοργανώνοντας ένα Bake-A-Wish, συμβάλετε στην εξεύρεση σημαντικών πόρων που χρειαζόμαστε άμεσα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Με το Bake–A–Wish… κάνετε τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που εμπιστεύονται τα όνειρα και τις επιθυμίες τους στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) και τους δίνουν  ελπίδα και δύναμη να δώσουν τη μάχη τους και να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στη θεραπεία τους.

Όσα λαχταριστά muffins και να ψήσετε, θα δώσουν ατελείωτη χαρά στα παιδιά και τις οικογένειές τους σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Η συνταγή είναι απλή, αλλά το βασικότερο; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ!

Εσείς επιλέγετε την κατάλληλη παρέα (από το σχολείο, το γραφείο ή φίλους), εμείς σας στέλνουμε τα υλικά για να δημιουργήσετε νόστιμα muffins και στη συνέχεια να τα διαθέσετε, έναντι μιας δωρεάς προς τον Οργανισμό μας, όπου εσείς νομίζετε.

Αν.. «ψηθήκατε», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

Τα προϊόντα είναι μια χορηγία της Easy Bake – Μύλοι Αγίου Γεωργίου

Φόρμα επικοινωνίας - Bake A Wish

  • Με τη λήψη και καταχώριση των στοιχείων, παρέχεται συναίνεση για την καταχώριση των στοιχείων επικοινωνίας στη βάση δεδομένων που τηρεί το Make-Α-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και για τη χρήση τους στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, καθώς και για σκοπούς γενικότερης ενημέρωσης για τις δράσεις του Οργανισμού. Η συναίνεση αυτή καλύπτει κάθε νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων αυτών κατά τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Τρέξτε μια λαχειοφόρο και εκπληρώστε ευχές!

Είστε μια κοινότητα ανθρώπων ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και έχετε τη θέληση να βοηθήσετε, αλλά δεν έχετε τα οικονομικά μέσα για αυτό; Η διάθεση είναι που έχει περισσότερη αξία!

«Τρέξτε» μια λαχειοφόρο αγορά σε τοπικό επίπεδο και δωρίστε τα έσοδα στον Οργανισμό μας, υιοθετώντας μια ευχή. Ο τρόπος είναι απλός: θα επικοινωνήσετε και συλλέξετε τα δώρα από καταστήματα και εταιρείες της περιοχής σας, θα συντάξετε μια λίστα δώρων, θα επικοινωνήσετε μαζί μας για την προετοιμασία της μακέτας των λαχνών, και στη συνέχεια θα τυπώσετε και διαθέσετε τους λαχνούς στο περιβάλλον σας!

 

Προσοχή: ο οργανισμός ευθύνεται (περιορισμένα) μόνο για εγκεκριμένες ενέργειες λαχειοφόρου αγοράς που διεξάγονται από τρίτους και οι οποίες του έχουν γνωστοποιηθεί. Οποιαδήποτε άλλη χρήση του λογοτύπου και του ονόματός του, δεν βαρύνει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και είναι υποχρέωση του κάθε δωρητή να προστατεύει το έργο του οργανισμού και τα παιδιά του. Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας οποιαδήποτε παρατυπία ή υπόνοια απάτης, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την καταγγελία του γεγονότος, στο 210 96 37 660.

 

Δείτε εδώ παλαιότερες λαχειοφόρους:

www.makeawish.gr/λαχειοφόρος-αγορά-για-καλό-σκοπό-από-τ/       

Οργανώστε μια εκδήλωση και αλλάξτε τη ζωή ενός παιδιού που το έχει ανάγκη!

Μια καλή αφορμή, ένας «καλός σκοπός», είναι πιο σημαντικό κίνητρο ορισμένες φορές για τη συμμετοχή μας σε μια ευχάριστη εκδήλωση!  

Είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρεία, και οργανώνετε εκδηλώσεις ή έχετε τη σκέψη να οργανώσετε μια εκδήλωση, σκεφτείτε να την αφιερώσετε, με μέρος ή ολόκληρο το εισιτήριο εισόδου, σε ένα παιδί ευχής του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος που το έχει ανάγκη.

Δείτε παραδείγματα ενεργειών:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 96 37 660, εσωτ 109 για περισσότερες πληροφορίες!