Εταιρικές συνεργασίες… που μεταμορφώνουν ζωές!

Ό,τι μορφής και μεγέθους εταιρεία κι αν είστε, μπορείτε να συμβάλετε στο να εκπληρώσουμε περισσότερες  ευχές και να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μπορείτε να στηρίξετε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ποικιλοτρόπως. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες, παραμένοντας στη διάθεσή σας για τη διαμόρφωση εξατομικευμένων προγραμμάτων.

 • Χορηγίες

 Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χορηγούς που θα μάς δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσουμε και να προβάλουμε το Έργο, αλλά και τις εκδηλώσεις του Οργανισμού μας. Με τη χορηγία σας βάζετε το όνομά σας δίπλα σε κάθε εκδήλωση πετυχαίνοντας έτσι μία θετική προβολή της επιχείρησης/εταιρείας σας.  Σε κάποιες περιπτώσεις εκδηλώσεων, μάλιστα, μπορείτε να λάβετε και διεθνή προβολή, όπως για παράδειγμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (WorldWishDay), στην Ημέρα Χαράς για το Παιδί και την Οικογένεια (FamilyFunDay), στην ετήσια Ποδηλατάδα (Bike-For-Wishes), στο επίσημο Δείπνο του Οργανισμού, καθώς και στο Μαραθώνιο Αγάπης.

Με αυτό τον τρόπο προβάλλετε διεθνώς το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας σας. Η μεγαλύτερη, όμως, ανταμοιβή είναι τα λαμπερά χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών, που αγωνίζονται σκληρά.

 • Cause – Related Marketing (CRM)

Μπορείτε να κάνετε μία συνδυασμένη εμπορική ενέργεια, κατά την οποία η εταιρία σας να συνδεθεί με τη δράση του Οργανισμού μας. Με αυτόν τον τρόπο, ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας, ενισχύετε τις Δημόσιες Σχέσεις σας και αυξάνετε την εμπιστοσύνη, αλλά και την εκτίμηση των πελατών σας. Και βεβαίως θα νιώσετε τη χαρά και την ηθική ικανοποίηση, πως έχετε βοηθήσει κάποια παιδιά να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή τους.

 • Δωρεές σε είδος (In-kind)

Για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα, καθώς και τα κόστη εκπλήρωσης ευχών, ζητάμε τη συνεισφορά σας με Δωρεές σε Είδος. Θα ήταν για εμάς πολύ χρήσιμο και σημαντικό, αν μπορούσατε να μας προμηθεύσετε αφιλοκερδώς με είδη από αυτά που ζητάνε τα παιδιά στις ευχές τους, όπως computers, Laptops, τηλεοράσεις, παιχνίδια, ποδήλατα, είδη για λαχνούς σε λοταρίες και, γενικά, οτιδήποτε θα μπορούσε να μάς είναι χρήσιμο στο Έργο μας.

 • Πρωτοβουλίες εργαζομένων

Οι εθελοντικές πρωτοβουλίες των εργαζομένων μπορούν να στοχεύσουν στη δημιουργία ομάδων εργασίας στους χώρους δουλειάς, με την άδεια της επιχείρησης, ενθαρρύνοντας γενικότερα και τις συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο και κοινωνίες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να υλοποιούν ιδέες διοργάνωσης δράσεων (π.χ. bazaar, εκδήλωση, κ.ά.) μέσα στην εταιρεία τους, συμβάλλοντας ενεργά στην εξεύρεση πόρων για τους σκοπούς του Οργανισμού

 

Υιοθετώντας μια Ευχή χαρίζετε χαμόγελο κι ελπίδα!

Μία εταιρεία ή μία ομάδα εργαζομένων μπορεί να αναλάβει εξ’ολοκλήρου ή μερικώς να καλύψει το κόστος κάποιας ευχής κι έτσι να γίνει «Ανάδοχος ευχής.»

Ως Ανάδοχος, θα ενημερωθείτε για το όνομα του παιδιού και για την ευχή του. Σε κάποιες περιπτώσεις, που η οικογένεια έχει επιλέξει να δοθεί δημοσιότητα στην πραγματοποίηση της ευχής, θα υπάρξουν και οι ανάλογες ενέργειες προβολής του Αναδόχου.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα σάς στείλει λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας εκπλήρωσης της συγκεκριμένης ευχής. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε κι εσείς τη δύναμή της. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε – υπό προϋποθέσεις – και να συμμετάσχετε στην εκπλήρωση βιώνοντας μια εμπειρία που θα σημαδέψει τη ζωή σας και θα γεμίσει κι εσάς τους ίδιους με χαρά, δύναμη & ελπίδα.

Το πιο σημαντικό είναι πως με την υιοθεσία ευχής, έχετε συμβάλει στο να χαρίσετε σε ένα παιδί και σε μια οικογένεια που το έχουν ανάγκη, την πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!

Με τη χειρονομία σας αυτή, χαρίζετε στο παιδί το χαμόγελο αλλά και την ελπίδα που το θωρακίζει για να παλέψει ενάντια στην αρρώστια του.

Η υιοθεσία ευχής δεν είναι απλά μια γενναιόδωρη πράξη…είναι μια πράξη ζωής.
Κι αυτό το αποτυπώνουν ολοκάθαρα και με μοναδικό τρόπο τα λόγια του πρώτου στην Ελλάδα παιδιού ευχής, του 10χρονού Ανδρέα:

«Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά»

Ζητήστε τη λίστα Υιοθεσίας ευχών συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Φόρμα επικοινωνίας - Υιοθεσία Ευχής

 • Με τη λήψη και καταχώριση των στοιχείων, παρέχεται συναίνεση για την καταχώριση των στοιχείων επικοινωνίας στη βάση δεδομένων που τηρεί το Make-Α-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) και για τη χρήση τους στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, καθώς και για σκοπούς γενικότερης ενημέρωσης για τις δράσεις του Οργανισμού. Η συναίνεση αυτή καλύπτει κάθε νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων αυτών κατά τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Δωρεές σε είδος και Υπηρεσίες

Μπορείτε και κι εσείς να μας ενισχύσετε προσφέροντάς μας καινούργια είδη, προϊόντα από αυτά που μας ζητούν στις ευχές τους τα παιδιά. Ευπρόσδεκτο με ευγνωμοσύνη είναι και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για τον εμπλουτισμό των ευχών. (Μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της Wish list για τις τρέχουσες και άμεσες ανάγκες μας σε είδος για την εκπλήρωση ευχών.)
Παραθέτουμε μερικά από τα μαγικά εργαλεία που συνήθως χρειαζόμαστε:

 • Computers, Laptops
 • Τηλεοράσεις και διάφορα ηλεκτρονικά είδη
 • Εισιτήρια για ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς των παιδιών
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία
 • Γεύματα σε εστιατόρια, τούρτες από ζαχαροπλαστεία
 • Έπιπλα και διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια
 • Παιχνίδια, στολές για μεταμφιέσεις
 • Παιδότοπους για την πραγματοποίηση ευχών

Θα μπορούσατε ακόμη να μας προσφέρετε πρώτες ύλες και είδη προς διάθεση στις εορταγορές (bazaars) και στις λαχειοφόρους αγορές, που διοργανώνουμε.

Επιπλέον, στην προσπάθειά μας να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα γραφείου, ευελπιστούμε στη δική σας βοήθεια, προσφέροντάς μας τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη, ταχυμεταφορές, γραφική ύλη, κ.λπ.

Με αυτόν τον τρόπο όλο και μεγαλύτερο μέρος των εσόδων μας, θα διατίθεται στην εκπλήρωση και μόνο των παιδικών ονείρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

[email protected] ή 210 9637660 (εσωτ.124) ή στο [email protected] ή 2310 523978