Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Η 29η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα ευχής – World Wish Day, είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης Ευχής παιδιού, του Chris το 1980. Η ημερομηνία αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό, σε κάποιες περιπτώσεις, τρόπο.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή τη δική σας, της οικογένειάς σας και των φίλων σας στον Φιλανθρωπικό περίπατο και στην καμπάνια #Wear blue and share
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία ή και ομαδική συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό περίπατο

Βραδιά του Ευχαριστώ 

Η Βραδιά του Ευχαριστώ αφορά σε μία ετήσια εκδήλωση, κατά την οποία γίνεται ένας συνοπτικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς για το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενώ παράλληλα ο Οργανισμός απευθύνει δημόσιο ευχαριστώ στους δωρητές, ιδιώτες και εταιρείες και στους χορηγούς που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού συνεισφέροντας σε είδος ή και σε χρηματικές δωρεές, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν με μοναδικό τρόπο οι μεταμορφωτικές εμπειρίες των παιδιών.

ΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ”

Στις 15 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας με μία συγκινητική Ημερίδα. Καταξιωμένοι παιδοογκολόγοι, νοσηλευτικό και νοσοκομειακό προσωπικό, γονείς και παιδιά ευχής, ανέβηκαν επί σκηνής και συγκλόνισαν με συναισθήματα και προσωπικές μαρτυρίες, που «άγγιξαν».

Διαβάστε περισσότερα στο https://tinyurl.com/15-feb-makeawish

Η Ημερίδα ήταν μία πρωτοβουλία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και επίκεντρο είχε… το συναίσθημα! Ευελπιστούμε και σε επόμενες… Stay tuned!

Ετήσιο Δείπνο

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει ένα ετήσιο δείπνο με σκοπό την υιοθεσία ευχών.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή σας
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία ή και κράτηση εταιρικού τραπεζιού

Family Fun Day

Η Ημέρα Χαράς για όλη την οικογένεια – Family Fun Day – διοργανώνεται ετησίως από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να προσφέρει χαρά και ανέμελες στιγμές στις οικογένειες Ευχής, αλλά και τις οικογένειες εθελοντών, εργαζομένων και φίλων – υποστηρικτών, με στόχο τη διάδοση του έργου μας και απώτερο σκοπό την εξεύρεση πόρων, προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε περισσότερες ευχές παιδιών.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή τη δική σας, της οικογένειάς σας και των φίλων σας
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία προϊόντων/υπηρεσιών, ομαδική συμμετοχή