Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Η 29η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα ευχής – World Wish Day, είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης Ευχής παιδιού, του Chris το 1980. Η ημερομηνία αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό, σε κάποιες περιπτώσεις, τρόπο.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή τη δική σας, της οικογένειάς σας και των φίλων σας στον Φιλανθρωπικό περίπατο και στην καμπάνια #Wear blue and share
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία ή και ομαδική συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό περίπατο

Ετήσιο Δείπνο

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει ένα ετήσιο δείπνο με σκοπό την υιοθεσία ευχών.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή σας
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία ή και κράτηση εταιρικού τραπεζιού

Family Fun Day

Η Ημέρα Χαράς για όλη την οικογένεια – Family Fun Day – διοργανώνεται ετησίως από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να προσφέρει χαρά και ανέμελες στιγμές στις οικογένειες Ευχής, αλλά και τις οικογένειες εθελοντών, εργαζομένων και φίλων – υποστηρικτών, με στόχο τη διάδοση του έργου μας και απώτερο σκοπό την εξεύρεση πόρων, προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε περισσότερες ευχές παιδιών.

Υποστηρίξτε μας
Ως ιδιώτης: Με τη συμμετοχή τη δική σας, της οικογένειάς σας και των φίλων σας
Ως εταιρεία/ επιχείρηση: Με δωρεά, χορηγία προϊόντων/υπηρεσιών, ομαδική συμμετοχή

Βραδιά του Ευχαριστώ 

Η Βραδιά του Ευχαριστώ αφορά σε μία ετήσια εκδήλωση, κατά την οποία γίνεται ένας συνοπτικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς για το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενώ παράλληλα ο Οργανισμός απευθύνει δημόσιο ευχαριστώ στους δωρητές, ιδιώτες και εταιρείες και στους χορηγούς που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού συνεισφέροντας σε είδος ή και σε χρηματικές δωρεές, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν με μοναδικό τρόπο οι μεταμορφωτικές εμπειρίες των παιδιών.

Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός

Η ομάδα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχει με σεβασμό στον ιστορικό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την υποστήριξη πάντα του ΣΕΓΑΣ, διοργανωτή του Μαραθωνίου.

Τα τελευταία χρόνια, το αγωνιστικό παρόν τους δίνουν εθελοντές, ιδιώτες και εταιρείες με την ομάδα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ενισχύοντας έτσι με μοναδικό τρόπο τον αγώνα παιδιών και εφήβων, που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες και έχουν ανάγκη να ελπίζουν στη νίκη, με έπαθλο τη ζωή τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

[email protected] , [email protected] ή 210 9637660 (εσωτ.123, 124) για Αθήνα

[email protected] ή 2310 523978 για Θεσσαλονίκη