Εύχομαι να συναντήσω την Έλενα Παπαρίζου – Σοφία, 8, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η Σοφία είναι αναμφίβολαnumber one. Το γλυκό της πρόσωπο πλαισιώνεται από ένα τεράστιο και καθηλωτικό χαμόγελο, ένα χαμόγελο που πηγάζει από την ψυχή της.

Η Σοφία έχει νάζι, ομορφιά και πείσμα. Μια μικρή δεσποινίς, η οποία γνωρίζει τι και πως θα το αποκτήσει. Όταν η λευχαιμία της «χτύπησε» την πόρτα, με το ίδιο νάζι, αλλά και με συνοδηγό το πείσμα της, κατάφερε να της κλείσει την «πόρτα» κατάμουτρα.

Την ημέρα της ευχής της εμφανίστηκε στο κατώφλι του σπιτιού που διέμενε, ιδιαίτερα ανυπόμονη. ‘Ένα τεράστιο βαν ήταν σταματημένο και περίμενε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι πόρτες του βαν άνοιξαν. Η Έλενα κατέβηκε και ξαφνικά… το είδωλο της Σοφίας έστεκε μπροστά της! Μέχρι και πριν λίγο καιρό μπορούσε να τη θαυμάζει μόνο μέσα από την τηλεόραση και το YouTube. Όμως, επιτέλους μπορούσε να την αγκαλιάσει και φυσικά να τραγουδήσουν μαζί όλα τα τραγούδια της, που τόσο καιρό την συντρόφευαν στα όμορφα και στα άσχημα.

Γευμάτισαν μαζί, έφαγαν παγωτό, έπαιξαν σε δωμάτιο μυστηρίου και ξέφυγαν για λίγο από την πραγματικότητα. Η Σοφία ήταν χαρούμενη. Δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να περάσει τόσο όμορφα και μάλιστα με την καλύτερη συνοδό που είχε ποτέ φανταστεί.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Έλενα Παπαρίζου που βρίσκεται κοντά στα παιδιά μας, όπως και την Minos EMI για τη συμβολή της σε κάθε μας προσπάθεια.

την Ionia Management για την υιοθεσία της ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Χρυσούλα Σπανού, Χριστίνα Δημητροπούλου, Νατάσα Σεκερτζη, Σιδηροπούλου Κωνσταντίνα, Λιάκου Αναστασία

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Φάρμα- Marina’s Meat House, Fresh Patisserie, Marcelle Hair & Spa

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).