Τι παραπάνω να θέλει μια έφηβη από το να πάει στα μαγαζιά για ψώνια; Η Σοφία λατρεύει τα ψώνια. Η νεαρή μας μαζί με τη φίλη της ξετίναξαν τα μαγαζιά σε ελάχιστες ώρες.

Επιθυμούσε να πάει σε ένα μεγάλο υπαίθριο εμπορικό κέντρο. Περιμέναμε, λοιπόν, την κατάλληλη μέρα για να πάμε να κάνουμε την επιδρομή μας! Όταν έφτασε με το βαν, νομίζαμε ότι είχε φέρει και την δίδυμη αδελφή της. Αλλά όχι, η Σοφία δεν έχει δίδυμη αδερφή! Ήταν η κολλητή της ντυμένη ακριβώς το ίδιο με την Σοφία! Από μακριά, δυσκολευόμασταν να τις ξεχωρίσουμε!

Τα κορίτσια ήταν σαν να έβλεπες ταινία σε γρήγορη κίνηση! Από το κάθε μαγαζί έβγαιναν με «βουνά» από σακούλες! Μέχρι το τέλος της ημέρας, ο αδελφός της που είχε επιφορτιστεί με το ιερό καθήκον του «κουβαλητή» είχε σχεδόν θαφτεί από τις σακούλες με τα ρούχα. Ήταν τόσο γρήγορες που δεν τις προλαβαίναμε! Η Σοφία μας δοκίμαζε ό,τι ρούχα της κέντριζαν το ενδιαφέρον και μαζί με την φίλη της της βαθμολογούσαμε από το 1 μέχρι το 5. Με ένα γαλάζιο ή μπλε το κέρδιζε το πεντάρι!

Κατά την διάρκεια του γεύματος μας τη ρωτήσαμε τι θα τα έκανε τόσα ρούχα. «Τα θέλω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!», απάντησε με ενθουσιασμό και αμέσως καταλάβαμε. Θα ήταν ένα καλοκαίρι… αξέχαστο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπήρχε ημέρα που να μην ήξερε τι να φορέσει.

θερμά τη COLOR SKATES για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Μαρία Μαλανδράκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ανεμώνη Γλυφάδας, La Pasteria, To Πιθάρι, Smart Park (Ζara, Βershka, Pull&Bear, H&M), MacArthurGlen (The North Face), Myikona, Craft box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!