Ένα «βουνό» από εκατοντάδες Playmobil ήταν η ευχή της μικρής Σοφίας και αμέσως τα γέλια, η χαρά και η ευτυχία έκαναν ακόμη και τους πιο μεγάλους να ξαναγίνουν παιδιά.

Η Σοφία ζει σε έναν ροζ κόσμο με πολλά παιχνίδια, μουσική και χορό. Μόλις έμαθε ότι θα την επισκεφθούν οι νεράιδες ετοίμασε όλα της τα παιχνίδια και έβγαλε την λίστα με τα παιχνίδια που επιθυμεί να αποκτήσει: ένα βουνό από παιχνίδια Playmobil! Τα λατρεύει και θέλει να συνεχίσει την συλλογή της.  Η διάγνωση της ασθένειάς της πολύ νωρίς, της «πήρε» αρκετές στιγμές από την παιδικότητά της κι έτσι δεν είχε ζήσει ένα πάρτι, με κόσμο και παιχνίδια.

Η νεράιδά της, η Άννα, κανόνισε με τη μαμά της να της κάνουν μία έκπληξη: να πάνε στο Playmobil Fun Park για την εκπλήρωση της ευχής της. Όλα έπρεπε να είναι τέλεια, ώστε η ευχή της Σοφίας να αναπληρώσει το χρόνο που πέρασε χωρίς τις παιδικές της εμπειρίες.

Η οικογένεια θα ταξίδευε για πρώτη φορά με το αεροπλάνο και η μικρή ανυπομονούσε. Το ταξίδι για τη νέα εμπειρία της Σοφίας είχε ξεκινήσει! Στο Playmobil Fun Park την περίμεναν πολλές νεράιδες με πολλή όρεξη για παιχνίδι! Εκείνη τη μέρα η Σοφία απέκτησε και μία καινούργια φίλη, τη νεράιδα Ντορέττα! Η νεράιδα Ντορέττα πήρε τη Σοφία από το χέρι και μαζί έκαναν την είσοδο στο πάρτι. Μία αίθουσα στολισμένη με μπαλόνια και πολλές στοίβες από Playmobil ήταν εκεί και τις περίμενε! Η Σοφία, με τη νεράιδα πάντα στο πλευρό της, άρχισε να σκίζει περιτυλίγματα, να ανοίγει κουτιά και… να λάμπει! Άνοιξαν εκατοντάδες κουτιά. Έφτιαξαν κάθε πύργο και κάθε σπίτι και έπαιξαν ώρες ατελείωτες.

«Είμαι πιο ευτυχισμένη από την κόρη μου αυτή τη στιγμή», μας είπε η μαμά της κατά την εκπλήρωση της ευχής της! Μαμά και κόρη πέρασαν στιγμές αξέχαστες, γνώρισαν νεράιδες και ξωτικά και απέκτησαν αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια με μία νεράιδα πήγαν μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Κήπο. Η Σοφία γέμισε από χαρούμενες εικόνες και οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει! Στην πτήση της επιστροφής φώναξαν τη Σοφία στο πιλοτήριο! Η μαγεία της ευχής της συνέχισε να την ακολουθεί στα σύννεφα. Πέρασαν αξέχαστα! Όταν επέστρεψαν, η μικρή ετοίμαζε βιντεάκια και έστελνε στη νεράιδά της για το πόσο λάτρεψε τα παιχνίδια της και πόσο υπέροχα πέρασε! Την απολαύσαμε να λέει χαρακτηριστικά «Τέλεια τα πλεϊμομπίλια, ευχαριστώ πολύ νεράιδα!». Η ευχή της Σοφίας είναι  η αρχή για όλες τις νέες εμπειρίες που είναι μπροστά της!

θερμά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελπίδα Γούλα, Αιμιλία Κρητικίδη, Λίλη Τζιλή, Χρυσούλα Σπανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Playmobil Hellas, Playmobil Fun Park, homm, Νέα Αγωγή 2, Hellas Phone, ΜπιΖΖΖ!, εστιατόριο Βασίλης Κηφισιά, Αναστάσιος Γρηγοριάδης, Ζαχαροπλαστεία Fresh, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!