Ήρθε η ώρα για πολλά τρίποντα! Ο Σπύρος μας έδωσε το σύνθημα και ο  αγώνας για την δημιουργία του πιο μπασκετικού δωματίου ξεκίνησε. Ο Σπύρος είναι ένα υπέροχο, ευδιάθετο, κοινωνικό και πολύ έξυπνο παιδί. Είναι μέσα σε όλα και του αρέσει πολύ να παίζει μπάσκετ, παρόλο που βρίσκεται σε αμαξίδιο. Περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι, λόγω της ασθένειάς του. Έτσι, η βαθύτερη επιθυμία του ήταν να μεταμορφώσει τον χώρο του. Έπρεπε να γίνει «δικός του». Και τι άλλο θέμα θα μπορούσε να έχει από το… μπάσκετ!

Ο Σπύρος ζήτησε από τις νεράιδες όλα τα ράφια να είναι εύκολα προσβάσιμα και να μπορεί να τα ανοιγοκλείνει. Μάλιστα, ήθελε να παρακολουθεί στενά το σχεδιασμό και τις προετοιμασίες και είχε άποψη για κάθε λεπτομέρεια, που δεν δίσταζε καθόλου να την πει! Έτσι, οι νεράιδες και τα ξωτικά άλλαζαν και αναπροσάρμοζαν τα σχέδια, ώστε να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο για τον Σπύρο, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτιμήσεις του.

Ο καιρός έφτασε και η μαμά του συμβούλευσε τις νεράιδες να του αποκαλύψουν το νέο δωμάτιο την ημέρα των γενεθλίων του, οι οποίες κατέφτασαν από νωρίς για τις τελευταίες πινελιές. Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν και ο Σπύρος έφτασε σπίτι. Έδειξε, βέβαια, μεγάλη αυτοκυριαρχία, αφού υπάκουσε πρόθυμα και όχι μόνο δεν πλησίασε στο δωμάτιο, αλλά έκλεινε και τα μάτια του κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα, για να μην κρυφοκοιτάξει.

Όταν πια ήρθε η ώρα, μπήκε με φόρα μέσα στο δωμάτιο, ανοίγοντας με δύναμη την πόρτα! Και τότε, έμεινε αποσβολωμένος! Κοίταζε τριγύρω για κάποια λεπτά, χωρίς να βγάλει άχνα, έως ότου αναφώνησε «OMG! Είναι τέλειο!».

Αυτό ήταν! Κάθε αγωνία έφυγε! Ήταν ολοφάνερο ότι ο αγώνας μας είχε τερματίσει με νίκη. Άρχισε να εξερευνά τα πάντα στο δωμάτιο και να ενθουσιάζεται όλο και περισσότερο. Άρπαξε τη μπάλα και έριξε το πρώτο του σουτ στη μεγάλη, επαγγελματική, μπασκέτα που του είχαμε βάλει, αφού μας τόνισε πως θέλει μία κανονική μπασκέτα, και όχι παιδική! Στη συνέχεια άνοιξε όλα τα δώρα του με απίστευτο ενθουσιασμό!

Το banner που απεικόνιζε τον ίδιο με τη φανέλα του να παίζει μπάσκετ με τον αγαπημένο του Michael Jordan, έκλεψε τις εντυπώσεις.Όπως μας είπε ο ίδιος, είναι τόσο τέλεια όλα, που τίποτα απολύτως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα! Ακολούθησε ένα μικρό πάρτι με τους αγαπημένους του φίλους, ένα σωρό λιχουδιές και φυσικά, πολύ παιχνίδι και μπάσκετ!

θερμά την Relevance για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Εύα Μάνογλου, Ευγενία Μπανιτσιώτη, Άννα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, Verdian Karasani, Χαρούλα Τύρη, Smartcrafts, Seven Loft, Vegga Sport, Έπιπλο Καϊμασίδης, Gift & Design, Proton Power, Artistico by Niki, Πυραμίδα, Memoirs, Diakakis, Type Center, Anysticker, Feel your home, Vour, Σκλαβενίτης, Alexandra’s Sweet Corner, Pizza Reale, Κώστας Σάλτας, Βιοιατρική, MyIkona, Craftbox

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!