Μία καταπληκτική και δεμένη μεταξύ τους οικογένεια, που τιμά τη χαρά, την καλοσύνη και μας γέμισε ελπίδα! Η ασθένεια «μπήκε» στη ζωή τόσο του Στάθη, όσο και του δίδυμου αδελφού του, του Γιώργου. Τα δύο παιδιά, όμως, την κοίταξαν κατάματα και φοβήθηκαν! Έχουν σύμμαχο ο ένας τον άλλον και τώρα, έχουν σύμμαχο και την εκπλήρωση της ευχής τους!

Η ευχή του Γιώργου, του αδερφού του Στάθη, να πάει στην Disneyland, ήταν το τελευταίο ταξίδι που κατάφερε να γίνει, πριν τη μεγάλη παύση της πανδημίας και του Covid-19. Έτσι, η ευχή του Στάθη έπρεπε να τεθεί σε αναμονή. Όλον αυτόν τον καιρό μεγαλώναμε μαζί με τα δύο αδέρφια και περιμέναμε τη στιγμή που ο Στάθης, με την οικογένειά του, θα ετοιμάσουν και πάλι τις βαλίτσες τους. Δεν ήμασταν, όμως, οι μόνοι που περιμέναμε. Και οι δρόμοι του Λονδίνου περίμεναν τον Στάθη σιωπηλά, αλλά με μεγάλη ανυπομονησία! Και τα ταξίδια επετράπησαν ξανά! Τρία χρόνια μετά, η στιγμή είχε φτάσει.

Έτσι, στην καρδιά των Χριστουγέννων, προσγειώθηκε στο Λονδίνο! Όλα ήταν φωτισμένα, στολισμένα και υπέρλαμπρα. Ο Στάθης έλαμπε από χαρά και συνεχώς σκεφτόταν τι παραπάνω μπορούσε να δει. Προσπάθησε να δει τα πάντα, αλλά αυτό που αποτυπώθηκε στο νου του ήταν το μουσείο της Madame Tussauds! Εντυπωσιάστηκε από τα κέρινα ομοιώματα και κράτησε ζωντανές τις όμορφες αυτές στιγμές, με φωτογραφίες, από τις οποίες είναι κάπως ξεκάθαρη η αδυναμία του στους ήρωες της Marvel

Με τον Γιώργο στο πλευρό του, περιπλανήθηκαν σε όλους σχεδόν τους δρόμους του Λονδίνου, θαυμάζοντας καθετί που βρισκόταν στον δρόμο τους. Την χαρά του μαρτυρούν οι φωτογραφίες που τραβούσε σε κάθε γωνιά, με κάθε αξιοθέατο. Και η χαρά αυτή πολλαπλασιάζεται στις καρδίες μας, καθώς ο Γιώργος και ο Στάθης είναι από τα παιδιά που έχουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας! Άλλωστε, 3 χρόνια είναι αυτά…

3 χρόνια που διανύσαμε μαζί με την οικογένειά τους. 3 χρόνια που γίναμε 1 οικογένεια, όπως είπε και η μαμά τους, μετά την εκπλήρωση της ευχής: «Ήταν μία μοναδική εμπειρία! Μέσα από το MakeAWish Ελλάδος και τα δύο μου παιδιά έζησαν μοναδικές εμπειρίες και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκει και η οικογένεια μου στην οικογένεια σας!».

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Μαλεβιζίου για την οργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, από όπου και συγκεντρώθηκαν δωρεές για την εκπλήρωση της ευχής του Στάθη .Την μεγάλη μας ευγνωμοσύνη εκφράζουμε στην Όλγα Μαρή, μαμά παιδιού ευχής, για την υπερπροσπάθεια της και την προσωπική της συμβολή στην συγκέντρωση των δωρεών!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe Hellas 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!