Εύχομαι να πάω στην Disneyland -Σταματίνα, 11, κυστική ίνωση

Κάθε φορά που καταφθάνει στο γραφείο η ευχή «Εύχομαι να πάω στην Disneyland», το άγχος και η χαρά μάς κατακλύζουν το ίδιο. Πόσο ίδια ακούγεται, αλλά πόσο ξεχωριστή είναι κάθε τέτοια ευχή! Το κάθε παιδί ορίζει το ταξίδι, και όχι το ταξίδι την ευχή!

Έτσι, και η Σταματίνα μας έκανε, με το δικό της μαγικό τρόπο, την ευχή της Disneyland μοναδική.

Γνωρίσαμε ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και ενθουσιασμό. Γέμιζε χαρά και μόνο στην ιδέα ότι η ευχή της θα εκπληρωθεί και θα μπορέσει να επισκεφθεί ένα άπιαστο για πολλούς όνειρο. Νιώθαμε την ενέργεια από το χαμόγελό της, κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Η Σταματίνα σαν ηρωίδα παραμυθιού, φόρεσε τη στέκα της Μίνι και ξεκίνησε για τις πιο όμορφες διαδρομές συναντώντας αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων. Ο Κάπτεν Χουκ, ο Μπαζ Λαϊτγίερ με τον φίλο του τον Σερίφη Γούντι, ο Μίκι και η Μίνι, ο Πλούτο, όλοι άνοιξαν την αγκαλιά τους και φωτογραφήθηκαν με την Σταματίνα. Φυσικά από ένα παραμύθι, δεν γίνεται να λείπουν οι πριγκίπισσες: η Χιονάτη και η Ραπουνζελ ήταν εκεί για γλυκές αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο το κάστρο της Disney.

H Σταματίνα γέλασε, ένιωσε αγάπη, έζησε μοναδικές στιγμές και το σημαντικότερο… τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, ξέχασαν για λίγο την ασθένεια και ατένισαν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

θερμά την κα Κλέλια Χατζηιωάννου για την υιοθεσία της ευχής.

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Disney

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)