«Η προετοιμασία της Σταυρούλας για τη συνάντηση με τον Σάκη είχε διάρκεια λόγω της πανδημίας. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο  και την ωθήσαμε να κάνει επισταμένη έρευνα για την καριέρα του και τη ζωή του, ώσπου τα έμαθε ΟΛΑ! Και ό,τι δεν έμαθε από το διαδίκτυο, ρώτησε τον ίδιο! Η Σταυρούλα ήταν η επίτιμη καλεσμένη του δικού της μοναδικού, Σάκη στην  παρουσίαση του δίσκου του «Πάρε με αγκαλιά» το καλοκαίρι του 2021. Η Σταυρούλα, η σούπερ μαμά Άννα και ο μπαμπάς Νίκος έφτασαν από την όμορφη Καλαμάτα μία ημέρα νωρίτερα από την εκπλήρωση της ευχής και είχαν διάφορες ευχάριστες περιπέτειες και ξεναγήσεις! Την ημέρα της ευχής, μαζί με τη νεράιδα Χρυσούλα, επισκεφθήκαμε από νωρίς την οικογένεια στο υπέροχο κατάλυμα με θέα την Ακρόπολη. Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ, ρούχα, όλα στην εντέλεια και ο Σάκης να παίζει τέρμα μέχρι το τελευταίο λεπτό της επιβίβασής μας στο βαν! Φτάνοντας αρκετά νωρίς στον παραθαλάσσιο χώρο της παρουσίασης, βαλθήκαμε να βγάζουμε φωτογραφίες! Και ξαφνικά, μας αιφνιδίασε ο Σάκης που είχε έρθει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και όλοι μείναμε άφωνοι: μας χαιρέτησε όλους ευγενικά, όμως το βλέμμα του στάθηκε στη Σταυρούλα που έκλεψε την καρδιά του, τον χρόνο του και την ψυχή του. Μας ζήτησε την άδεια να μιλήσει ιδιωτικά με τη Σταυρούλα και αφού την οδήγησε σε ένα σημείο κοντά μας, μείναμε να τους κοιτάμε και να αναρωτιόμαστε τι λένε οι δυο τους μυστικά. Έπειτα από αρκετή ώρα, είδαμε τη Σταυρούλα να επιστρέφει με ένα τεράστιο χαμόγελο! Και ήταν πιο ομιλητική από ποτέ! Αυτό που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι προσευχήθηκαν μαζί… τα υπόλοιπα θα τα μοιραζόταν μόνο με τη μαμά και τον μπαμπά της! Επιστρέφοντας στο κατάλυμα, μας είπε ότι ανυπομονούσε να μπει στο τζακούζι και να πιει πορτοκαλάδα σε ποτήρι σαμπάνιας. Τόσο μοναδική ένιωθε!» Χαρά, εθελόντρια ευχής

«Η ευχή θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά και στην ψυχή της! Νομίζω μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το αυτονόητο – την υγεία – που εμείς το κερδίσαμε με πολύ κόπο!» μας εκμυστηρεύτηκε η μαμά της!

θερμά τη Γεωργία για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χαρά Μασιακού, Χρυσούλα Σπανού

τους χορηγούς σε είδος: 2Κ10, Airbnb, Lapin House, Mini Raxevsky, Museum of Illusions, Route U Now, viva.gr, Minos EMI

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!