Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο τρακτέρ – Στέλιος, 6, συγγενής καρδιοπάθεια

Ο Στέλιος είναι ένα τρυφερό πλάσμα που έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία: Τα αυτοκίνητα! Αν και πολύ μικρός σε ηλικία, η αγάπη του για την οδήγηση είναι μεγάλη, αφού έχει μάθει ήδη να οδηγεί ηλεκτροκίνητη μηχανή και γουρούνα. Στο χωριό του, του αρέσει να κάνει ποδήλατο και νιώθει περήφανος που το κάνει πλέον χωρίς βοηθητικές ρόδες.

Η ασθένεια του Στέλιου δεν έχει καταφέρει να τον  νικήσει. Φοράει το κράνος του και διασχίζει σταθερά την δική του «πίστα», όπως κάνουν οι οδηγοί της Formula 1 που τόσο θαυμάζει. Οι νεράιδες μας, είναι πρόθυμες να τον βοηθήσουν να περάσει την κορδέλα του τερματισμού και για αυτόν τον λόγο προθυμοποιήθηκαν αμέσως να οργανώσουν μία ξεχωριστή μέρα για εκείνον. «Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο τρακτέρ» ευχήθηκε ο Στέλιος μας κι εμείς, κουνώντας το μαγικό μας ραβδί, μαζέψαμε όση περισσότερη νεραϊδόσκονη μπορούσαμε για να τον ευχαριστήσουμε σχεδιάζοντας μία ημέρα αξέχαστη για αυτόν και όλη του την οικογένεια.

Η ευχή του Στέλιου εκπληρώθηκε σε ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Ο Στέλιος είχε μια αποστολή για αρχή: έπρεπε να βοηθήσει δύο συμμαθητές του Χάρι Πότερ με τα ξόρκια τους, ώστε να καταφέρουν να περάσουν το μάθημα τους στη σχολή μαγείας. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή μαζί με τον αδελφό και τα ξαδέλφια του, τον περίμενε ο «θησαυρός» του: το τρακτέρ που είχε ευχηθεί και ανυπομονούσε να αποκτήσει!

Με το που αντίκρυσε το τρακτέρ του, το πρόσωπο του έλαμψε! Όρμησε μέσα στο τρακτέρ, χωρίς να περιμένει βοήθεια και ανυπομονούσε να βάλει μπρος! Η μαμά του μικρού μας , βλέποντας τον Στέλιο τόσο χαρούμενο, έσπευσε να μας ρωτήσει πώς θα μπορούσε να γίνει εθελόντρια. Ενθουσιασμένος ο μικρός, μας αξιολόγησε λέγοντάς μας πως η ευχή του ήταν τέλεια και πως τη βαθμολογεί με άριστα 10!

Ο Στέλιος είναι ένα παιδί με μεγάλη δύναμη ψυχής που θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας και να μας υπενθυμίζει πάντα ότι «οδηγοί» της ζωής μας είμαστε εμείς!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

τους εθελοντές: Αγορογιάννη Φανή, Μεταξάτου Μαρίνα, Σκούτατη Αγγελική, Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα, Μπουσμπούλη Μαρίνα, Παντέρα Θεοδώρα, Καραχάλιου Δανάη

τους χορηγούς σε είδος: Κική Παναγιωτίδου, Δήμος Λάρισας, 5ο σύστημα Προσκόπων Λάρισας

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)