Εύχομαι να αποκτήσω το MacBook Air 13 – Στεφανία, 15, λεμφοζιδιακό λέμφωμα

Η Στεφανία μοιάζει με σπάνιο λουλούδι από εκείνα τα πανέμορφα  που χρειάζονται οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουν να ανθίσουν και να σου δείξουν το μεγαλείο της μοναδικότητας τους . Έτσι και η μικρής μας. Φάνηκε «κλειστή» στην πρώτη επαφή μαζί μας και στη συνέχεια άνθισε χαρίζοντας μας λίγο από τη λάμψη της. Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία της Στεφανίας.

Η Αθήνα ήταν  το σκηνικό του «ονείρου» της. Ήθελε να είναι η αφετηρία της ανεμελιάς της, μακριά από την ασθένεια της και όσα της θύμιζαν αυτή.

Απόγευμα Παρασκευής και όλη η οικογένεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο. Μια ώρα αργότερα, προσγειώθηκε στην Αθήνα και μεταφέρθηκε στην σουίτα που θα διέμενε για 2 βράδια.  Εκεί τους περίμενε η πρώτη έκπληξη: ένα τεράστιο πανό για καλωσόρισμα και μία μεγάλη αγκαλιά από την εθελόντρια του οργανισμού. Η χαρά της Στεφανίας δεν περιγράφεται! Η υποδοχή απρόσμενη την χαροποίησε διπλά και έκανε το ταξίδι της να ξεκινήσει νωρίτερα.

Το επόμενο πρωί «ταξίδεψε» από νωρίς στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Ήταν κάτι που το είχε ανάγκη και με έκδηλη χαρά τριγυρνούσε σε μέρη που δεν της θύμιζαν τίποτα από εκείνα που την «πονούσαν» σε σώμα και ψυχή. Παρόλα αυτά, αγωνιούσε για το απόγευμα. Εθελόντριες κατέφθασαν για να οδηγήσουν την οικογένεια σε ένα όμορφο εστιατόριο, και αφού γευμάτισαν, κατευθύνθηκαν προς το Allou Fun Park!

Συγκρουόμενα, σαλιγκάρι, σκοποβολή, και πολλά – πολλά ακόμη… έπειτα από κάθε παιχνίδι που έκανε η Στεφανία, εμφανιζόταν μαγικά και το έπαθλο της. Ένα – ένα τα αντικείμενα που σχετιζόταν με την ευχή της, έρχονταν στα χέρια της. Ώσπου κάποια στιγμή κατέληξε στο πολυπόθητο MacBook, το οποίο παρέλαβε από την ίδια της την κολλητή! Η Στεφανία «άνθισε» και μοίραζε παντού χαμόγελα «ευτυχίας», μεγάλα και λαμπερά.

Σκοπός του Κάνε-Μια-Ευχή είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε παιδί, ανεξάρτητα με την ευχή του. Μία «απλή» ευχή, μπορεί να γίνει μοναδική και μαγική για το παιδί. Και η μαγεία υπάρχει παντού, αρκεί να το πιστέψουμε!
Η Στεφανία μας το επιβεβαίωσε και δε λέει ψέματα! Το βιώσαμε και εμείς μαζί της καθώς την είδαμε να «ανθίζει» και να μετατρέπεται σε εκείνα τα σπάνια λουλούδια που τα βλέπεις να ξεχωρίζουν ακόμα και μέσα σε χαλάσματα.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Πολίτη Φανή, Δεμπεργιώτη Άλκηστις

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Malconi’s Italian Restaurant, Fresh, Allou! Fun Park, Airbnb

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).