Το όνειρο της Στεφανίας είναι να κατακτήσει τα ομορφότερα μέρη της γης!

Ο χειμώνας της, ήταν «βαρύς». Ένα σωρό θεραπείες και εξετάσεις στην καθημερινότητα της. Έκανε, ωστόσο υπομονή και περίμενε το όμορφο ταξίδι που μας είχε ευχηθεί. Το Άμστερνταμ ήταν ο προορισμός της. Ήθελε να βρεθεί στο Μουσείο της Άννα Φρανκ και να ζωντανέψουν στα μάτια της όλα εκείνα που είχε διαβάσει στο ημερολόγιο της.

Η μεγάλη μέρα πλησίαζε και από κοινού κανονίσαμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Μουσεία, διαμονή, αλλά και τρόπος μετακίνησης, αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης. Σε κάθε νέο τηλέφωνο, σε κάθε επικοινωνία, η αγωνία μεγάλωνε.

Η Στεφανία έφτιαξε βαλίτσες και άνοιξε τα φτερά της για το Άμστερνταμ. Πρώτη φορά στο εξωτερικό και ένιωθε «σφουγγάρι» έτοιμο να «ρουφήξει» εικόνες και εμπειρίες. Οι εκπλήξεις πολλές, αυτή που όμως κατάφερε να «κλέψει» το μυαλό και την καρδιά της ήταν η οργανωμένη ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Άννα Φρανκ. Έμεινε εκεί για ώρες. «Χάθηκε» σε κάθε του γωνιά

Γυρίζοντας πίσω άφησε ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς της εκεί! Στο μέρος που τη μάγεψε με την ιστορία του. Δεν υπήρχε τίποτα που να μην της άρεσε, τίποτα που να μην την έχει γοητεύσει. Βαθμολόγησε το ταξίδι με άριστα 10 και μας τόνισε ότι τίποτα δε θα ήθελε να έχει γίνει διαφορετικά.

Η μαμά της φρόντισε να μας μεταφέρει το πόσο σημαντική ήταν για τη Στεφανία και την οικογένεια η εκπλήρωση της ευχής. Πέρα από συναισθήματα χαράς, τους δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό ταξίδι. Και φυσικά, μας ανέφερε πόσο ευγενικοί και φιλότιμοι ήταν όλοι οι εθελοντές και πως το ενδιαφέρον που εισέπραξαν ήταν απόλυτα αληθινό!

θερμά την MCM για την υιοθεσία της ευχής!

τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, Sticky, Μουσείο Άννας Φρανκ

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)