Ο Στέφανος είναι ένα συνειδητοποιημένο και γλυκό παιδί, που αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία με σύνεση και ωριμότητα. Όταν ξέσπασε η πανδημία, στην αρχή είχε αποφασίσει να περιμένει λίγο, για να δει αν το ταξίδι που αρχικά είχε ευχηθεί, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Αφού πέρασε κάποιο διάστημα ωστόσο, αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί άλλη αναμονή. Ήθελε η ευχή του να πραγματοποιηθεί εδώ και τώρα!

Είχε φυσικά έτοιμη την εναλλακτική ευχή του, η οποία θα του έδινε ακόμα περισσότερη χαρά και από την πρώτη. Με ανυπομονησία και αυθορμητισμό, διατύπωσε την καινούρια του πλέον επιθυμία στις νεράιδες του. Ένας gaming υπολογιστής ήταν αυτό που ποθούσε περισσότερο. Με τον καινούριο του υπολογιστή θα μπορούσε να διαβάζει να κάνει τις εργασίες του, αλλά και να παίζει φυσικά όλα τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια! Ο μικρός μας είχε σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα ήθελε να έχει ο υπολογιστής του! Οι νεράιδες του Οργανισμού έβαλαν τα δυνατά τους και ετοίμασαν όλα όσα ήθελε ο μικρός μας. Όλα όσα είχε ονειρευτεί, προκειμένου η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του να του μείνει αξέχαστη!

Με απόλυτη μυστικότητα λοιπόν, ένα όμορφο απόγευμα οι εθελοντές του Οργανισμού κατέφθασαν στο σπίτι του Στέφανου. Ενώ εκείνος και η αδελφή του απουσίαζαν, φρόντισαν να είναι όλα έτοιμα, έτσι ώστε όταν επιστρέψει να μείνει έκπληκτος! Έτσι και έγινε! Ο μικρός μας έμεινε άναυδος μπροστά σε όλα όσα είχαμε ετοιμάσει για εκείνον! Φυσικά στην αρχή χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να πάρει λίγο χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσει ότι το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα. Σε όλη τη διάρκεια της εκπλήρωσης, δε μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει! Περιεργάστηκε όλα τα καινούρια αντικείμενα που προορίζονταν για εκείνον, και πόζαρε με χαρά στον φωτογράφο προκειμένου να αποθανατιστεί κάθε στιγμή από αυτή την ημέρα!

Η ημέρα εκείνη έληξε με τον Στέφανο να σβήνει την τούρτα του συγκινημένος για όλα όσα βίωσε!  Ως κύριος που είναι, ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλες τις νεράιδες του Οργανισμού για την όμορφη εμπειρία που του προσέφεραν!

θερμά τη bwin για τη συμβολή της στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του περσινού Walk for Wishes 2020

 

τους εθελοντές μας: Ματίνα Ζορμπά

τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ, Madit, Νίκος Μαχαίρας, Ρωξάνη Ζαχαροπλαστείο, Blue Soft, Biopathology, Myikona, PRAXIS GSK, Tip Top πιτσαρία

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!