Η απόκτηση του δικού του υπολογιστή θα ήταν η επιβράβευση για όλους τους δύσκολους αγώνες που μάχεται με πείσμα. Η προσμονή της εκπλήρωσης της ευχής του, ήταν αυτό που του έδινε δύναμη καθημερινά για να συνεχίσει να προσπαθεί για την υγεία του

O Στέφανος είναι ένας χαμογελαστός νεαρός που απολαμβάνει το παιχνίδι, φυσικό και ηλεκτρονικό. Η ζαβολιάρικη διάθεση των ξωτικών, οδήγησε τον Στέφανο και την οικογένειά του στο  Allou Fun Park για την εκπλήρωση της ευχής του. Φυσικά, θα παρέτειναν την αγωνία του με… τρόπο δημιουργικό και άκρως διασκεδαστικό!

Ο Στέφανος μαζί με την οικογένεια του ξεχύθηκαν στο μεγάλο πάρκο, έπαιξαν, διασκέδασαν και ένιωσαν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει στα ύψη! Το χαμόγελο στα χείλη τους, πρόδιδε ότι μετά από καιρό και από πολλές δυσκολίες, ένιωθαν ευτυχισμένοι και ξένοιαστοι. Η μέρα τέλειωσε ευχάριστα και με γέλια, αλλά ο Στέφανος είχε αρχίσει να αμφιβάλλει για την εκπλήρωση της ευχής του. Που ήταν άραγε ο πολυπόθητος υπολογιστής; Έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμη…

Την επόμενη μέρα όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, του ανέθεσε η μητέρα του να ανοίξει την πόρτα προφασιζόμενη ότι είχε κάποια δουλειά. Εκείνος άνοιξε και έκπληκτος αντίκρισε τους εθελοντές, με διάφορα κουτιά στα χέρια, να τον κοιτούν με πλατιά χαμόγελα. Πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού αρκετές φορές για να καταφέρουν να αφήσουν όλα τα κουτιά στο σαλόνι, ενώ εκείνος είχε βαλθεί με μανία να τα ανοίγει.

Κάθε φορά που ο φανατικός μας gamer ξετύλιγε ένα πακέτο, ο ενθουσιασμός του μεγάλωνε. Δήλωνε συνεχώς  χαρούμενος και δε σταματούσε να χαμογελάει.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Μια ομάδα εξειδικευμένος τεχνικών ήταν οι προσωπικοί του βοηθοί για την ημέρα εκείνη. Του εξήγησαν το ρόλο κάθε κομματιού του υπολογιστή, τις τεχνικές προδιαγραφές και τι εξυπηρετεί καθετί. Ο Στέφανος τους άκουγε με ευλαβική προσοχή και ήδη στο μυαλό του έκανε σχέδια για τα παιχνίδια που θα  έπαιζε. Ήταν πια σίγουρος πώς θα μπορούσε να περάσει κάθε πίστα εύκολα και να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, όπως ακριβώς ξέρει να αγωνίζεται και να τα καταφέρνει στη ζωή του.

τους εθελοντές μας: Αναστασία Δημητράντζου, Όλγα Γούργουρα, Γιάννης Καρβουνάς, Διονύσης Μπόγδανος

τους χορηγούς σε είδος: Allou Fun Park , IL Primo , Blue Soft , ROUTE U NOW

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)