Θέλετε να γίνετε μέλος μίας μεγάλης παρέας αισιοδοξίας και ελπίδας; Συναντήστε μας 15 Νοέμβρη, στο Mediterranean Palace!

Αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να συμβάλλετε ουσιαστικά στις ζωές τους; Θέλετε να βιώσετε τη μεταμορφωτική δύναμη της ευχής; Αισθάνεστε από καιρό έτοιμοι να προσφέρετε σε κάποιο σκοπό εθελοντικά; Είστε συνεπείς, οργανωτικοί, αλλά κατά βάθος είστε και ανέμελα παιδιά;

Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι ΝΑΙ, τότε σας περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Θεσσαλονίκη), να βρεθούμε από κοντά μετά από αρκετό καιρό, να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα ζήσαμε κοντά στα παιδιά μας τη δύσκολη αυτή περίοδο και να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ στα επόμενα βήματα.

Το Make-A-Wish Ελλάδος εκπληρώνει τη βαθύτερη επιθυμία παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μέσω της εκπλήρωσης της ευχής, δίνουμε στα παιδιά το κίνητρο για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους. Μία πύλη στην χαμένη τους παιδικότητα, την οποία αποσπάστηκαν βίαια λόγω της ασθένειας. Μία εξιλεωτική θύμηση για να πορευτούν το δύσκολο δρόμο τους και να γεμίσουν δύναμη!

Οι νεράιδες και τα ξωτικά του οργανισμού μας, που δε σταματούν ποτέ να φροντίζουν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, θα σας περιμένουν με μεγάλη χαρά, σε μία προσπάθεια επανεκκίνησης έπειτα από αρκετό καιρό. Εθελοντές κάθε ηλικίας, παιδιά ευχής που ενηλικιώθηκαν και επέστρεψαν ως εθελοντές και οι οικογένειές τους, όλοι θα είναι εκεί για να υποδεχτούν τα νέα δυνητικά μέλη της ομάδας και να τους εμφυσήσουν την δύναμη και τη μαγεία της εκπλήρωσης της ευχής!

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, παρακαλούμε πολύ όλα τα σκανδαλιάρικα ξωτικά που θα δηλώσουν συμμετοχή να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (rapid και self test ΔΕΝ γίνονται δεκτά λόγω πολιτικής του χώρου που μας φιλοξενεί). Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο https://tinyurl.com/volunteer-day-thessaloniki ή στο 2109637660, εσωτ. 104.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Λίγα λόγια για τον οργανισμό

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να  εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.700 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid -19. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr