Πολλές φορές όταν ένα παιδί φαντάζεται την ημέρα της ευχής του, διστάζει να κάνει μεγάλα όνειρα! Φοβάται μην απογοητευτεί! Παρόλα αυτά, η Σ. με απόλυτη ειλικρίνεια εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες ότι το καινούργιο της δωμάτιο, η πιο βαθιά της επιθυμία, ήταν «καλύτερο από ότι περίμενε».

Την ημέρα της ευχής της η μικρή πρωταγωνίστρια περίμενε υπομονετικά μέχρι να τη φωνάξουν οι νεράιδές της για να δει για πρώτη φορά το καινούριο της δωμάτιο. Μπαίνοντας μέσα, η έκπληξη στο πρόσωπο της ήταν απερίγραπτη! Σαστισμένη κοιτούσε δεξιά και αριστερά και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που βίωνε φώναζε: «Τέλειο! Τέλειο!».

Οι νεράιδες τότε την παρότρυναν να εξερευνήσει το δωμάτιο από άκρη σε άκρη. Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός δεν μπορούσαν να κρυφτούν! Η Σ. άνοιγε κάθε δώρο που είχαν επιλέξει με προσοχή γι’ αυτήν και για όλα σχολίαζε και από κάτι θετικό! Κάθε γωνιά ήταν γι’ αυτή μια καινούργια εμπειρία! Το κρεβάτι της, το γραφείο, όλα ήταν πολλά περισσότερα από όσα που είχε φανταστεί.

Και κάπως έτσι, η ώρα πέρασε και μια υπέροχη τούρτα με πεταλούδες έφτασε μπροστά της! Η Σ. πριν φυσήξει τα κεράκια της έκανε μια ακόμη ευχή και οι νεράιδες τη συμβούλευσαν με αγάπη να μη σταματήσει ποτέ να κάνει ευχές… Γεμάτη ελπίδα κούνησε καταφατικά το προσωπάκι της! Στο τέλος, ερωτώμενη πώς της φάνηκε το δωμάτιό της, με τη γλυκιά της φωνούλα είπε χαρακτηριστικά: «Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!» Η ημέρα ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, φωτογραφίες και παιχνίδια με το χαριτωμένο σκυλάκι της!

Το καινούργιο δωμάτιο της Σ. έγινε ένας φάρος ελπίδας για αυτήν! Ένας χώρος μέσα στον οποίο η μόρφωση, η ξεκούραση, το παιχνίδι, η φαντασία δεν έχουν τελειωμό… Ένας χώρος που θα της θυμίζει πάντα ότι θα πρέπει να ονειρευόμαστε πιο δυνατά και πιο αληθινά!

τους εθελοντές μας: Μάστορα Ντανιέλα, Τσουκαλά Αγγελική

τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, Vitex, MyIkona, IKEA, Emi’s Cupcake, KENTIA

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!