Ο φίλος μας είναι ένα γλυκό και γελαστό παιδί, που δίνει τη δική του μάχη με την ασθένειά του, χωρίς όμως να χάνει στιγμή το χαμόγελό του – ειδικά όταν μιλάει με τις νεράιδες και για ό,τι αφορά στην ευχή του!

Όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί του, αγαπάει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και λόγω της υγείας του περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι. Έτσι, ένας υπολογιστής gaming είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο. Το γεγονός ότι βρίσκεται εν μέσω θεραπειών και περνάει τις περισσότερες μέρες του στο νοσοκομείο, δε λειτούργησε καθόλου ανασταλτικά για την εκπλήρωση της ευχής του. Η νεράιδα του ήταν σε ετοιμότητα, περιμένοντας τη γλυκιά μανούλα του να την ενημερώσει μόλις θα τους έδιναν εξιτήριο, έστω και για μία μέρα.

Έτσι κι έγινε! Ένα μεσημέρι, χτύπησε το τηλέφωνο και ακούσαμε τα ευχάριστα νέα «θα είμαστε σπίτι μας από σήμερα το απόγευμα και για 3 ημέρες». Η σημαντική πληροφορία της μαμάς σήμανε την έναρξη των νεραϊδοεργασιών! Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για να τα ετοιμάσουμε όλα. Η ευχή θα γινόταν στο σπίτι του, καθώς δεν επιτρεπόταν να μετακινηθεί ή να συναναστραφεί πολύ κόσμο. Έτσι, προσπαθήσαμε να μεταμορφώσουμε το σπίτι, στολίζοντάς το στα αγαπημένα του χρώματα. Μπαλόνια, γιρλάντες και διακοσμητικά έδωσαν μια γιορτινή νότα στο σαλόνι και ένα σωρό πακέτα στήθηκαν στο κέντρο και περίμεναν.

Αντικρίζοντάς τα, τρελάθηκε! Άρχισε να ανοίγει ένα – ένα τα πακέτα και ανυπομονούσε να στήσει τον υπολογιστή του! Όπως μας είπε, δεν περίμενε όλα αυτά τα πράγματα! Με την πολύτιμη βοήθεια του ξωτικού – τεχνικού μας, ο υπολογιστής στήθηκε, σεταρίστηκε κι ήταν έτοιμος για ατελείωτο gaming! Ο μικρός δε σταμάτησε να χαμογελάει κι η μανούλα συγκινημένη μας ευχαριστούσε για τη μεγάλη χαρά που του δώσαμε και τη δύναμη ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του.

τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς, Χριστίνα Γιώτη

τους χορηγούς σε είδος: Bitdefender, Fox Lab, ζαχαροπλαστείο Αγγελακούδη

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!