Ο Σ. δε γνώριζε ότι εκείνη την ημέρα η ευχή του θα γινόταν πραγματικότητα. Οι γονείς του και η αδερφή του ήθελαν να του το κάνουν έκπληξη. Ωστόσο όταν είδε μπροστά του τη νεράιδα  με τα δώρα του, είπε: «Το ήξερα!». Εκείνη τον ρώτησε μήπως κάποιος δεν το έκρυψε τόσο καλά ή του το μαρτύρησε, αλλά εκείνος απάντησε: «Όχι, καλά το έκρυψαν, απλά εγώ είμαι έξυπνος και το κατάλαβα». Και είναι αλήθεια, είναι ένα πανέξυπνο παιδί, που αγαπάει το gaming και ευχήθηκε να αποκτήσει το PlayStation 5, μαζί με τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Η νεράιδα του Σ., τα είχε φροντίσει όλα σε συνεργασία με τη μαμά και την αδερφή του. Και ακόμη κι αν το υποψιάστηκε ο Σ., αυτό δεν μείωσε καθόλου τον ενθουσιασμό του όταν είδε μπροστά του τη νεράιδα, φορτωμένη με πακέτα, δώρα, φαγητά και μια τούρτα! Την υποδέχτηκε όλο χαρά, κι άρχισε να ανοίγει τα δώρα του με τρομερή αφοσίωση, προσέχοντας ακόμα να μην σκίσει το περιτύλιγμα άτσαλα και καταστραφεί.

Μόλις άνοιξε τα πακέτα του, πήγε και αγκάλιασε σφιχτά τη νεράιδα του με απίστευτο αυθορμητισμό. Όταν τον ρώτησε πώς του φάνηκε η έκπληξη, αναφώνησε: «Έμεινα άφωνος!».

Φυσικά, η νεράιδα είχε μεριμνήσει να πάει δώρο και στην αγαπημένη του αδερφή, που είχε βοηθήσει άλλωστε να στηθεί η όμορφη έκπληξη για τον Σ.. Ενθουσιασμένη κι αυτή, εφόσον δεν το περίμενε, άνοιξε τα δώρα της και ευχαρίστησε τις νεράιδες που τη σκέφτηκαν.

Στη συνέχεια κάθισαν όλοι μαζί, ενώ εκείνος άνοιγε τα δώρα του και τους μιλούσε για τα αγαπημένα του παιχνίδια, ταξιδεύοντας ήδη νοητά στον πολύχρωμο κόσμο τους. Είχε έρθει η ώρα της τούρτας του! Ο Σ. έσβησε το κεράκι που συμβόλιζε την εκπλήρωση της ευχής του και μετά ξεκόλλησε το αστεράκι, φτιαγμένο από ζαχαρόπαστα, που είχε βάλει στο μάτι εξαρχής κάνοντας τους όλους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο Σ. μας είπε ότι του άρεσαν όλα τόσο πολύ, αλλά δεν μπορεί να συγκρίνει τίποτα με την επαφή με τη νεράιδα του!

τους εθελοντές μας: Κατερίνα Αδαμίδου

τους χορηγούς σε είδος: Panera, ζαχαροπλαστείο Τζέπος, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας