Όχι μια, ούτε 2, αλλά 4 νεράιδες εμφανίστηκαν μόλις έμαθαν για την επιθυμία του Σ. Αυτές οι νεράιδες, δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι μαθήτριες, οι οποίες μετά το σχολείο, κατάστρωναν σχέδιο χαράς και πολλών εκπλήξεων για το μικρό τους ήρωα.

Η ευχή του, ένας υπολογιστής gaming, προσαρμοσμένος στην ηλικία και τις ανάγκες του. Αυτή την περίοδο τον χρειάζεται όσο τίποτα άλλο για τα διαδικτυακά του μαθήματα. Μόλις όμως αποσυνδέεται από το ηλεκτρονικό σχολείο, θα μπορεί να ξεκινάει το παιχνίδι. Στόχος του, να ξεφύγει από τη ρουτίνα και να ταξιδέψει μέσω των παιχνιδιών σε εικονογραφημένες πίστες.

Φανατικός Ολυμπιακός ο Σ. και αυτό δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο οι νεράιδες. Ταξίδεψαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και εξασφάλισαν φανέλες της ομάδας με αρκετές υπογραφές των αγαπημένων του παικτών.

Η αντίδραση του; Μοναδική! «Θα τις φοράω συνέχεια. Όχι, όχι θα τις κάνω κορνίζα και θα τις κρεμάσω στο δωμάτιο μου…».

Με αυτά τα λόγια, έπαιρναν θάρρος οι νεράιδες και βρέθηκαν παραμονή Χριστουγέννων έξω από την πόρτα του σπιτιού του με τυλιγμένα κουτιά, τα οποία είχαν σχεδιασμένες Χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Δεν ήξερε ποια να πρωτοανοίξει και ποια πλευρά του γραφείου του να διακοσμήσει με όλα αυτά που έλαβε. Αλλά κυρίως, πώς να εκδηλώσει τη χαρά του όταν είδε τον υπολογιστή που τόσο επιθυμούσε.

Χρόνια Πολλά, Σ. μας! Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδιά που δίνουν μάχη!

Οι νεράιδες έμειναν με την ανάμνηση ενός γλυκού αγοριού, που πάλεψε και παλεύει και δεν σταματάει να σκέφτεται ότι η ζωή τώρα ξεκινά…

Αυτές οι νεράιδες είναι η Έλενα, η Αλίκη, η Χρυσάνθη και η Ζηνοβία.

Σε συνεργασία με το MakeAWish, συμμετείχαν στο πρόγραμμα Volunteens, όπου οργάνωσαν την ευχή του Σ. , βρήκαν τους πόρους για να καλύψουν τα έξοδα της ευχής του κι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας ευχής ενός παιδιού που νοσεί.

*Το Πρόγραμμα Volunteens, προσφέρει στους μαθητές την ανεκτίμητη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αξίες του εθελοντισμού και να προσφέρουν ελπίδα Ζωής και Αισιοδοξίας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

τους εθελοντές μας: Έλενα, Αλίκη, Χρυσάνθη και Ζηνοβία

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)