«Μικρό σίφουνα» αποκάλεσαν οι νεράιδες τον μικρό μας μαχητή, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την ασθένειά του. Τη μεγάλη μέρα, όμως, επιστράτευσε όλες του τις δυνάμεις και έβαλε μπρος για τη βαθύτερή του ευχή.

Ένα Jeep – στα μέτρα του – μεγάλο και επιβλητικό ήταν αυτό που επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο να αποκτήσει. Θέλει, βλέπετε, να κάνει βόλτες με τους φίλους του, σαν σωστή ανδροπαρέα 4χρονων αγοριών!  Η κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεπε για λίγο καιρό την εκπλήρωση της ευχής του. Αλλά με πολλή υπομονή, πείσμα και θάρρος, ο μικρός μας κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που συνεχώς προέκυπταν. Η ανυπομονησία του είχε «χτυπήσει κόκκινο» και ο Σ. είχε αρχίσει από νωρίς την αντίστροφη μέτρηση!

Επιβιβάστηκε, λοιπόν, σε ένα van με προορισμό… την ευχή του. Όπως κάθε νέος οδηγός, προκειμένου να αποκτήσει το δίπλωμά του, χρειάστηκε να μελετήσει τα σήματα και να καλλιεργήσει τις ικανότητές του στην οδήγηση. Απαντώντας όλες τις ερωτήσεις σωστά, απέδειξε πόσο καλός ήταν, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Το μπλε, γυαλιστερό Jeep του ανήκε δικαιωματικά! Έτοιμος πλέον και καθ’ όλα νόμιμος, σκαρφάλωσε στη θέση του οδηγού και η πρώτη βόλτα ξεκίνησε, με το χαμόγελό του να μην εξαφανίζεται ούτε δευτερόλεπτο από το πρόσωπό του!

Ακολούθησαν ξέγνοιαστες ώρες με εκείνον και την οικογένειά του, μακριά από τα άγχη του νοσοκομείου και των θεραπειών. Όλη η οικογένεια και πρωτίστως ο μικρός μας ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μία άλλη πραγματικότητα, όπου μόνο η χαρά και η ευτυχία επικρατούν! Οι γλυκύτατοι γονείς του μας εκμυστηρεύτηκαν ότι οι στιγμές που βίωσε θα του έδιναν τη δύναμη που χρειάζεται από εδώ και πέρα, για να συνεχίζει να δίνει τον σκληρό αγώνα του και στο τέλος, να βγει και νικητής!

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κ. Γιουρούκο Γιώργο για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Νάντια Φραγγίδου, Μάρθα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Καραματίδης

τους χορηγούς σε είδος: Motostuff, Anatolia College, Σοφία Πεχλιβανίδου, Craftbox, Myikona 

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!