«Εύχομαι να γίνω η πριγκίπισσα Σ. και να έχω υπερδυνάμεις», ευχήθηκε η μικρή μας στις νεράιδές της. Παρόλο που ήξεραν ότι είναι ήδη μία και δεν χρειαζόταν να τη μεταμορφώσουν οι ίδιες, δεν της χάλασαν χατίρι!

Η Σ. είναι ένα πλάσμα μαγικό, βγαλμένο από αυτά τα παραμύθια που μας διάβαζαν, όταν ήμασταν μικροί. Το έσκασε, λοιπόν, από το δικό της παραμύθι, γιατί, όπως εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες, είχε μία μοναδική αποστολή: να γεμίσει με αγάπη τις καρδιές όλων των αξιοπερίεργων πλασμάτων αυτού του κόσμου!

Την ονειρική μέρα της ευχής της, έβαλε το πριγκιπικό της φόρεμα και κατέφθασε στην «βασιλική αυλή», όπου πληθώρα κόσμου περίμενε να τη συναντήσει. Στην αρχή ήταν αρκετά ντροπαλή, καθώς στο δικό της παραμύθι δεν είχε ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο μαζεμένο να την περιμένει! Είναι μια πριγκίπισσα πολύ ταπεινή, ξέρετε! Όταν, όμως, κατέφθασαν και άλλες πριγκίπισσες, ένιωσε πιο οικεία… Η Elsa και η Ariel, η καθεμία από το δικό της παραμύθι, είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τη στέψη της.

Οι ώρες στη βασιλική αυλή κυλούσαν με πολύ χορό από μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, ζωγραφική, face-painting και την πριγκίπισσά μας να έχει βουτήξει με τα μούτρα στο μαλλί της γριάς! Έτρωγε το ένα ξυλάκι μετά το άλλο! Δεν την προλαβαίναμε! Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν εμφανίστηκε ο Μάγος. Με τα μαγικά και τα πανέξυπνα κόλπα του, κατέπληξε τόσο πολύ την πριγκίπισσα Σ., που ξέχασε μέχρι και το μαλλί της γριάς!

Όταν η μέρα έφτανε στο τέλος της, η πριγκίπισσα Σ. είχε καταφέρει να τους μαγέψει όλους με τη γλυκύτητα, τα νάζια και τα παιχνίδια της. Όλοι έμοιαζαν πανευτυχείς. Αν και κουρασμένοι, έλαμπαν ολόκληροι, μαγεμένοι από το πανέμορφο χαμόγελο της Σ., που δεν έσβηνε από το πρόσωπό της!

Αγαπημένη μας πριγκίπισσα, αποστολή εξετελέσθη!

θερμά την Αικατερίνη, τη Βασιλική και τη Σύλβια από την ομάδα VolunTeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ρόκου Βασιλική,Αδάμου Ειρήνη,Μπουρνάζου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Parties2bRemembered, Celia Dragouni, Nakas Concept, Lianos – Γενική Εμπορία Λιανού Αδελφοί ΑΕ, Κοκκώνης Ηλίας, Music Vibes Entertainment & Events Management, Memoirs e-shop

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!