Το καινούριο δωμάτιο της μικρής μας Barbie ξεκίνησε να ετοιμάζεται τις ημέρες που βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο για τις θεραπείες της. Είχε ρωτήσει τις νεράιδες εάν γίνεται να είναι έτοιμο την ημέρα που θα έβγαινε από το νοσοκομείο. Βλέπετε, ήταν το πρώτο πράγμα που ήθελε να δει, όταν θα γυρνούσε ξανά σπίτι.

«Η υπομονή είναι αρετή», λένε… Και η μικρή μας Barbie είχε άπλετη. Ήξερε ότι οι θεραπείες της θα έπαιρναν χρόνο. Η σκέψη της πλανιόταν συνεχώς στο πώς θα μπορούσε να μοιάζει το δωμάτιό της μετά την ανακαίνιση των νεραϊδών. «Άραγε, θα έχουν προλάβει να το φτιάξουν; Ή με ξέχασαν;», αναρωτιόταν.

Οι νεράιδες δεν ξεχνούν ποτέ τα όνειρα των παιδιών τους. Ενώ, λοιπόν, η Τζάνε αγωνιούσε στο νοσοκομείο, τα συνεργεία και οι ετοιμασίες είχαν «πιάσει φωτιά».

Την ημέρα που βγήκε η Τζάνε από το νοσοκομείο, έλαβε πρόσκληση για brunch με… νεράιδες! Μια μικρή καθυστέρηση για τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων, δεν κατάφερε να αλλάξει το πρόγραμμα, καθώς η Τζάνε περίμενε πως και πως να πάει για πρωινό με τη νεράιδά της! Ήταν σαν ξαφνικά να είχε ξεχάσει τελείως την αγωνία της για το δωμάτιο. Κάλεσε τη νεράιδά της σπίτι, χωρίς να τη ρωτήσει ούτε μία φορά αν είναι έτοιμο.

Μέσα στο σπίτι, ξωτικά είχαν κρυφτεί. «Έκπληξη!», φώναξαν με δυνατή φωνή. Η Τζάνε είχε ανοίξει την πόρτα του δωματίου και το πρόσωπό της γαλήνεψε τελείως. Η σκέψη ότι οι νεράιδες την είχαν ξεχάσει, που τόσο καιρό την ταλάνιζε, είχε γίνει παρελθόν…

Η μικρή Barbie αποδείχθηκε και εξαιρετικό… μοντέλο! Ο φωτογράφος είχε πολλή δουλειά, καθώς η Τζάνε πόζαρε ασταμάτητα, ενώ έκανε και πασαρέλα για τον βιντεολήπτη!

Από τον ενθουσιασμό του εξιτηρίου από το νοσοκομείο έως την ευτυχία από το θέαμα του νέου της δωματίου, είδαμε την Τζάνε να γίνεται άλλο παιδί! Γεμάτοι όμορφες εικόνες, την αποχαιρετήσαμε γλυκά, αφήνοντάς τη να μοιραστεί τη χαρά της με την όμορφη οικογένειά της.

θερμά τον ΟΠΑΠ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Εύα Μάνογλου, Μαρία Γεωργαντά, Τάνια Γεωργουλέτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Βιοκαρπέτ, Vitex, Les Zazous, Kelepouri, H&M, Κώστας Καλογερόπουλος, Veis, Miltos Patisserie & Catering, Κώστας Σάλτας, Σκλαβενίτης, Party Galaxy, Balloon, Χαρτόραμα, Copy & Print, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!