Εύχομαι να πάω στην Disneyland – Τζοβάννα, 5, λευχαιμία

«Νεράιδά μας, μετράμε αντίστροφα για να πάμε στην Disneyland. Η Τζοβάννα έφτιαξε το δικό της ημερολόγιο γεμάτο χρώματα και ήρωες της Disney, για να σβήνει τις ημέρες!» μας είπε η μητέρα της.

Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν και σε εμάς την ανυπομονησία της εκπλήρωσης της ευχής της. Μετράγαμε μαζί με τη Τζοβάννα μία-μία τις ημέρες και θέλαμε να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πώς να μην ανυπομονούμε, αφού γνωρίζαμε ότι η χαρά της θα ήταν ατέλειωτη μόλις συναντούσε τις πριγκίπισσες που τόσο αγαπούσε και θα φωτογραφιζόταν μαζί τους!

Οι βαλίτσες είχαν ήδη ετοιμαστεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι μέρες σα να κυλούσαν αργά. Η αγωνία της προσμονής, όμως, ξεχάστηκε αμέσως μόλις η οικογένεια προσγειώθηκε στο Παρίσι και ένα τεράστιο χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό της Τζοβάννας. Όταν έφτασε η ώρα να περάσει την πόρτα του μαγικού κάστρου της Disneyland, τα ματάκια της λαμπύριζαν με νεραιδόσκονη και ενθουσιασμό. Δεν σταμάτησε να τρέχει, να στροβιλίζεται, να γελά και να τρελαίνει με την απίστευτη γλύκα της τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Στην πιο ευχάριστη βόλτα της ζωής της, τους είδε ΌΛΟΥΣ! Ο Μίκι, η Μίνι, η Πεντάμορφη, ο Πλούτο, η Χιονάτη, ξεπήδησαν από το ημερολόγιο και φωτογραφήθηκαν μαζί της. Δεν έλειπε κανένας από την παρέα. Σκαρφάλωσε στο Μάικ Βαζόφσκι, καθώς τα γενναία παιδιά δεν φοβούνται τους μπαμπούλες, και έπαιξε με τη μαγική σκούπα του μάγου Μίκυ από το Fantasia. H πιο χαρούμενη στιγμή της, όμως, ήταν όταν φόρεσε την στολή πραγματικής πριγκίπισσας και συνάντησε την αγαπημένη της, την Ωραία Κοιμωμένη. Δεν ήθελε, βέβαια, να αφήσει κανένα ήρωά της παραπονεμένο, για αυτό φρόντισε να δώσει σε όλους από ένα φιλάκι στο μάγουλο.

«Δώσαμε ραντεβού, νεράιδα, θα πάω να τους συναντήσω ξανά, όταν θα είμαι πιο μεγάλη!». Η μικρή Τζοβάννα γεμάτη αισιοδοξία, προσμένει το μέλλον και κάνει όνειρα, αφού γνωρίζει ήδη πως οι ευχές εκπληρώνονται.

θερμά την Elite Strom για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Disney

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)