Ο Τζοέλντο είναι ένα ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί, που δύσκολα ανοίγεται, αλλά το χαμόγελό του περιγράφει κάθε του συναίσθημα. Το χαμόγελό του ήταν το πιο εκφραστικό που έχουμε δει. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και η αγαπημένη του ομάδα είναι η Juventus, ενώ αγαπημένος του παίχτης είναι ο Ronaldo. Ένα από τα σχέδιά του είναι να πάει στην Ιταλία για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Οι νεράιδές του προσπάθησαν, μέχρι να εκπληρώσει αυτό του το όνειρο, να φέρουν τη Juventus στο δωμάτιό του μέσα από τις ταπετσαρίες και τα αυτοκόλλητα τοίχου που είχαν σχεδιάσει να μπουν. Ο μικρός μας περίμενε με λαχτάρα το νέο του δωμάτιο!

Ο μικρός σκόρερ, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειας του, φαίνεται να συνεχίζει να βάζει τα δυνατά του σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως της σημαντικότητάς του.

Συνεργός μας σε ό, τι ετοιμάζαμε ήταν η μαμά του, που προσπαθούσε να κρύψει ό, τι είχε σχέση με το δωμάτιο. Είχε κλειδώσει τις πόρτες του δωματίου και δεν άφηνε κανέναν να μπει, παρά μόνο τους εργάτες, που ετοίμαζαν πυρετωδώς το δωμάτιο για να είναι έτοιμο στην ώρα του. Όσες κλεφτές ματιές και αν προσπαθούσε να ρίξει δεν τα κατάφερνε…

Η ημέρα της εκπλήρωσης έφτασε, και νεράιδες και ξωτικά είχαν ξεκινήσει από νωρίς να τοποθετούν τα τελευταία πράγματα, να διακοσμούν και να βάζουν τη δική τους μαγεία στο νέο δωμάτιο. Όταν ήρθε η στιγμή ο Τζοέλντο να μπει στο δωμάτιο του, τα μάτια του γούρλωσαν. Βρέθηκε έκπληκτος να κοιτάει το καινούριο του δωμάτιο και έσπευσε να φωνάξει την οικογένειά  του να το δουν και εκείνοι. Όλη η οικογένεια φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένη που έβλεπε τη χαρά του μικρού τους, ενώ τόνισαν το πόσο καλό έχει κάνει στην ψυχολογία του παιδιού η αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής. Ανέφεραν πως η ευχή είχε μία «μαγική επίδραση» πάνω στο παιδί τους.

Ο μικρός μας εκείνη την ημέρα έβαλε το πιο θεαματικό γκολ στις καρδιές μας!

θερμά την Cosmos Sport για την υιοθεσία της ευχής!

τους χορηγούς σε είδος: Avis, Elite Strom, ΙΚΕΑ, MyIkona, Sticky, Pennie, Primalsell, Vitex, Zakcret, Ζαχαροπλαστείο Παραδοσιακό

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!