Ο μεγάλος κήπος στο σπίτι της Τζωρτζίνας, πριν τη νεραϊδένια παρέμβαση του Κάνε-Μια-Ευχή, ήταν ένα  γκριζωπό και άχαρο μέρος. Όσο γκριζωπό, όμως, και αν δείχνει ένα μέρος, το «Κάνε Μια Ευχή» μπορεί να το κάνει παραμυθένιο. Η μικρή ήθελε εδώ και καιρό ένα δικό της χώρο, ώστε να μπορεί να μαζεύει τους φίλους της και να παίζουν. Χρειάζεται δημιουργικότητα, όρεξη και φαντασία για να μπορέσει αυτός ο χώρος να αποκτήσει ονειρική διάσταση. Η διαδικασία ξέραμε ότι δε θα ήταν εύκολη όμως αυτό δε μας φόβιζε. Η μικρή μας φίλη είναι απίστευτα γλυκιά και καλοσυνάτη. Το αποτέλεσμα λοιπόν θέλαμε να την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη και αυτό άλλωστε κάνει τις «μεταμορφωτικές» διαδικασίες πιο εύκολες και δημιουργικές.

Ας μεταφερθούμε στο νέο της χώρο έστω και νοητά. Πράσινος τάπητας στρώθηκε στο δάπεδο και σου δίνει την αίσθηση ότι περπατάς πάνω σε αληθινό γρασίδι. Λίγο πιο πέρα χτίστηκε ένα ξύλινο σπιτάκι, κουκλίστικο σε ροζ αποχρώσεις, το οποίο αυτόματα έγινε και το νέο της δωμάτιο. Την όμορφη εικόνα συμπλήρωνε μια ροζ τσουλήθρα. Έτσι δημιουργικά και πολύ χρωματιστά, ο χώρος άλλαξε εντελώς και η μουντάδα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!

Με μια κορδέλα στα μάτια οδηγήσαμε την Τζωρτζίνα στη νέα της βεράντα. Εκεί βρισκόντουσαν και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που ανυπομονούσαν να δουν την λάμψη της χαράς στο πρόσωπό της. Βγάλαμε την κορδέλα και  τα μάτια της πλημμύρισαν από ευτυχία. Δεν ήξερε που να εστιάσει και κάθε της έκφραση μας επιβεβαίωνε ότι το αποτέλεσμα ξεπερνούσε τις προσδοκίες της.

Το μικρό ροζ παλάτι της ήταν πλήρως εξοπλισμένο, με κρεβάτι-καθιστικό και πολλά από τα αγαπημένα της παιχνίδια. Εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος της ξύλινης κατασκευής, καθώς και από την πανέμορφη διακόσμηση του. Δεν ήθελε να βγει από μέσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Μοναδική και ευτυχισμένη στιγμή που ολοκληρώθηκε από τη συντροφιά της οικογένειας και των φίλων που βρίσκονταν στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της αποκάλυψης. Αρκούν όλα τα παραπάνω για ένα ευτυχισμένο παιδί.

Η Τζωρτζίνα βγαίνοντας από το σπιτάκι συνέχισε εντυπωσιασμένη να παρατηρεί γύρω της. Εξίσου εντυπωσιακό με την ξύλινη κατασκευή ήταν και η τεράστια ζωγραφιά στον τσιμεντένιο τοίχο στο πλάι του κήπου. Εκεί που κάποτε επικρατούσε το μουντό πλέον καλπάζει ένας φτερωτός ροζ μονόκερος δίπλα σε ένα ονειρεμένο παλάτι με συννεφάκια, τόσο ονειρεμένο όσο είναι και το δικό της σπιτάκι κήπου… Μαγεμένη δε μπορούσε να πιστέψει πως όλα όσα έβλεπε και άγγιζε ήταν δικά της.

Τελικά λίγα χρώματα, πολύ φαντασία και απεριόριστη αγάπη αρκούν για να κάνεις ένα παιδί αληθινά ευτυχισμένο.

από καρδιάς την Μυρτώ Κάζη και το YES I DO για την υιοθεσία της ευχής, αλλά και την πολύτιμη βοήθειά τους στο σχεδιασμό της ευχής!

τους εθελοντές: Καρβουνάς Γιάννης, Λιβέρη Τζοάννα, Τσέργα Μαρία, Τσομάκου Ειρήνη, Αναγνωστοπούλου Μαρίνα-Αστάρτη

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, EPSWOOD, Sweebies, T.G.I. Friday`s, Taish, Βασίλης Μίχας, Φυτώρια Αντεμισάρη Α.Ε., Φώτης Μάλλιαρης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)