Η ασθένεια για πολλά παιδιά συνοδεύεται με την αναγκαστική παραμονή τους στο σπίτι. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την Τζωρτζίνα. Τα ενδιαφέροντα της έχουν προσαρμοστεί σε πιο «κλειστές» συνθήκες. Έτσι, περνώντας τον χρόνο της με video στο YouTube, ανακάλυψε και τις «φραουλίτσες», όπως γλυκά τις αποκαλεί. Οι «φραουλίτσες» είναι, φυσικά, οι αγαπημένες μας Fraoules22, η Κατερίνα και η Αντωνία.

Μια ημέρα μαζί τους, θα έδινε στην Τζωρτζίνα το κίνητρο να θυμηθεί τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής. Δεν είχε σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που χαρακτηριστικά μας είπε ήταν ότι σίγουρα θέλει να φάνε ΜΑΖΙ! Όσο για την υπόλοιπη ημέρα; Δεν την ένοιαζε πολύ. Της έφτανε που θα την περνούσαν οι τρεις τους.

Η Τζωρτζίνα φόρεσε τα καλά της! Κρατώντας δύο δώρα στα χέρια της, περίμενε εναγωνίως τις «φραουλίτσες» της. Και οι «φραουλίτσες» έφτασαν! Με ένα μεγάλο χαμόγελο, τους έδωσε τα δώρα τους. Ήταν τρία μικρά τσαντάκια, ένα για την καθεμία. Όχι και τόσο τυχαία, είχαμε πάρει μαζί μας ανεξίτηλους μαρκαδόρους. Τα τρία κορίτσια έγραψαν μηνύματα άπλετης αγάπης η μία στο τσαντάκι της άλλης. Μηνύματα που έμοιαζαν με την υπόσχεση ότι αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και η Τζωρτζίνα απλά πανευτυχής. Από την άλλη άκρη του τραπεζιού, οι γονείς της συγκινημένοι την έβλεπαν να λάμπει από χαρά.

Η Κατερίνα και η Αντωνία έμαθαν στην Τζωρτζίνα να παίζει bowling. Μετά από πολλές μπαλιές, κορίνες, γέλια και άπλετες φωτογραφίες, τα τρία κορίτσια κάθισαν για ένα παιχνίδι ερωτήσεων. «Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε εάν η Τζωρτζίνα μας ξέρει καλύτερα από τους εαυτούς μας, είπε η Αντωνία. Και το παιχνίδι ξεκίνησε!

 • Ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα της Αντωνίας;
 • Το κίτρινο!
 • Ποιο είναι το αγαπημένο δικό μου χρώμα;
 • Το λιλά!
 • Ποια από τις δυο μας έχει σκύλο και πώς τον λένε;
 • Η Αντωνία και τον λένε Όλα!
 • Είναι αστέρι το παιδί!
 • Πρέπει να σε δυσκολέψουμε τώρα, είπε η Κατερίνα!
 • Αγαπημένη γεύση παγωτό;
 • Σοκολάτα με λεμόνι!
 • Είσαι θεά, δεν υπάρχεις!

Και κάπως έτσι, μετά από πολλές ερωτήσεις, αποδείχτηκε ότι η Τζωρτζίνα γνώριζε καλύτερα τις αγαπημένες της «φραουλίτσες» από τις ίδιες! Με τρία αυτοκόλλητα χαμόγελα και την ψυχή τους γεμάτη από αγάπη αμοιβαία, τα τρία κορίτσια αποχαιρετίστηκαν. Μια όμορφη φιλία είχε μόλις ξεκινήσει…

Ευχαριστούμε πολύ τις Fraoules22 και την εταιρεία Digital Minds για την εκπλήρωση της ευχής.

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκερλή, Μαρία Τσαγκαρλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Metropolitan Hotel, TGI FRIDAYS, Κομμωτήριο Dimitra, The Cakery by Jeny, Ο Πύργος του ΟΤΕ Θεσσαλονίκη, Myikona, Craft Box, Canteen,

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Bowling Pin City

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!