«Νιώθω ότι είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου και το «Ευχαριστώ» μου φαίνεται τόσο λίγο!

Χάρη σε εσάς πιστεύω στις «νεράιδες», στα θαύματα δηλαδή που συμβαίνουν γύρω μας χάρη στην ανθρωπιά και στην ανιδιοτέλεια ορισμένων ανθρώπων…

Το ταξίδι που μου χαρίσατε -και δεν εννοώ μόνο στα Γιάννενα, αλλά και όλη την πορεία μέχρι την εκπλήρωση της ευχής μου έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό μου και θα με συντροφεύει σε όλη μου την ζωή! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη και ελπίδα μας δίνετε…

Είστε ο λόγος να ξεκινήσει αλλιώς πιο χαρούμενα και αισιόδοξα μια θεραπεία… Είστε ο λόγος να συνεχίσει να παλεύει κανείς όταν βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση… Είστε ο λόγος να ονειρευόμαστε όταν κάθε σπίθα ελπίδας και το μέλλον έχει σβήσει… Είστε ο λόγος να αποκτήσουμε την κλεμμένη από την ασθένεια παιδικότητά μας… Είστε ο λόγος να ζούμε και να πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας δεν είναι τόσο σαθρός όσο νομίζαμε….

Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να γίνε «πλουσιότερη»! Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο σας!

Με πολλή αγάπη,

Τόνια, 18 χρονών, παιδί ευχής»

Αυτά ήταν τα λόγια της Τόνιας, μετά την εκπλήρωση της ευχής της. Μία πολύ ιδιαίτερη ευχή, όπως και το κορίτσι που την έκανε. Βλέπετε, η Τόνια γνωρίζει αυτό που οι νεράιδές της έχουν κάνει τρόπο ζωής: η προφορά δεν δίνει μονάχα αμέτρητα χαμόγελα σε αυτόν που την λαμβάνει, αλλά και σε εκείνον που την παρέχει, επιστρέφει ανθρωπιά, ευτυχία και πολλή ελπίδα. Τα τρία τελευταία ήταν εκείνα που αναζητούσε η νεαρή μας, και έτσι έκανε αυτή την τόσο ξεχωριστή ευχή.

Συνοδεύσαμε την Τόνια στη δομή προστασίας παιδιού στα Ιωάννινα. Εκεί, την υποδέχτηκαν ένθερμα τα παιδιά της δομής τα οποία προσμονούσαν την άφιξή της πως και πως, και μάλιστα, είχαν φτιάξει ένα πανό μονάχα για εκείνη! Η Τόνια μοίρασε σε όλα τα παιδιά αμέτρητα δώρα και στην συνέχεια, η ίδια έκατσε να τα γνωρίσει όλα ένα προς ένα. Εκείνα με την σειρά τους, μοιράστηκαν μαζί της, τις πιο μύχιες σκέψεις τους και τις μεγαλύτερές τους επιθυμίες.

Αφού φάγανε όλοι μαζί, σαν μια πραγματική οικογένεια, όλα τα παιδιά έδωσαν στην Τόνια από μια ζωγραφιά και την ξενάγησαν στα δωμάτιά τους! Η ώρα όμως είχε περάσει, και στην νεαρή μας είχε μείνει μια ακόμη δομή να επισκεφτεί,. Γέλια, και χαρές συνόδευσαν για ακόμη μια φορά την άφιξή της, όπως επίσης και αμέτρητες φωτογραφίες! Η Τόνια, δεν παρέλειψε να δώσει σε κάθε παιδί μια μπλούζα με το όνομά του ενώ, με την βοήθειά τους, μεταμόρφωσε ένα δωμάτιο με διακόσμηση Make-A-Wish Ελλάδος.

θερμά την PepsiCo και τα Lay’s για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πολυξένη Σιάνα, Κατερίνα Αλεξίου, Εύη Παντερμαλίδου 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craft Box, Μπαξεβάνου Ελένη, Dj Αλέξανδρος, Spuntino, Alta Linea, Park Around, Du Lac, Kορρές, Σπήλαιο Περάματος,Βίκος Α.Ε., Ζαχαροπλαστεία Διεθνές, Γιώργος Κυρίκος, Οι πίτες της Φρόσως, Poco Loco summer club, Ζαμαμ Φου, Tasoulas travel

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!