Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μικροί μας ήρωες κάνουν ευχές, που θα τους βοηθήσουν να απολαύσουν πράγματα και συνήθειες, που για πολλούς είναι δεδομένα. Μια τέτοια ευχή έκανε και ο Τριαντάφυλλος. Η μουσική, τα τραγούδια, τα έντονα χρώματα και τα θορυβώδη παιχνίδια, είναι μερικά από τα πράγματα που χαρίζουν στον Τριαντάφυλλο το πιο πλατύ χαμόγελο!

Ο μικρός μας, λοιπόν, ήθελε ένα νέο αμαξίδιο, με το οποίο θα μπορούσε να απολαύσει βόλτες, μαζί με την μαμά του, η οποία από την πρώτη στιγμή που τον κράτησε στα χέρια της, μέχρι και σήμερα του έχει απερίγραπτη αδυναμία και δεν του χαλάει χατίρι!

Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, ο Τριαντάφυλλος την πέρασε με την μητέρα, τους φίλους τους και φυσικά, τις νεράιδές του. Εκείνες, δεν του έφεραν μονάχα το καινούριο του αμαξίδιο, αλλά και ένα σωρό δώρα! Με το που τα άνοιξε, γέλια και χαμόγελα πλημμύρισαν το δωμάτιο και με την βοήθεια της μητέρας του σηκώθηκε και την πήρε μια τεράστια αγκαλιά! Ήταν από τις πιο γλυκές εικόνες που έχουμε αντικρίσει!

Σε αυτή την αγκαλιά έκρυψε όλη την ελπίδα και την ευγνωμοσύνη που πήρε από την εκπλήρωση της ευχής του. «Γι’ αυτόν το αμαξίδιο είναι η καθημερινότητά του. Είναι πολύ βασικό να κάθεται σωστά και όλα για αυτόν είναι πιο εύκολα τώρα. Χάρηκε με τα παιχνίδια του και προσπάθησε να το επικοινωνήσει, με τις φωνές του, με το πρόσωπό του», μας είπε η μαμά του, η οποία από εδώ και στο εξής θα μπορεί να συνοδεύεται παντού από το αγγελούδι της.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κορίνα Τρικκαλιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, PIZZA dai RAGAZZI Della Citta, Τάνια Πούλκου, Ζαχαροπλαστείο Ντίνος, Craft Box, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Μιχαήλ Στόικος, etoy.gr, Baballoon

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!