Ο Τ. έχει μια μεγάλη λατρεία: Τα αυτοκίνητα! Δεν τον νοιάζει ούτε το χρώμα ούτε το μοντέλο… Αρκεί να έχει τέσσερις ρόδες και μόλις γυρίσει η μίζα να παίρνει μπρος ο κινητήρας!

Η ασθένειά του τον είχε αναγκάσει να περνάει αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι, βλέποντας τα αγαπημένα του αυτοκίνητα μόνο από ηλεκτρονικές οθόνες. «Και αν θα μπορούσα να τα έχω για πάντα εδώ; Κοντά μου;» σκέφτηκε.

Κάναμε το αδύνατο δυνατό να μεταφέρουμε τη μεγάλη του αγάπη όσο πιο κοντά γίνεται… Μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο! Ολόκληρο το δωμάτιο μετατράπηκε σε μια μεγάλη πίστα της Formula1! Οι τοίχοι βάφτηκαν κατακόκκινοι, στο χρώμα ενός από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου, σήματα διάσημων αυτοκινήτων κρεμάστηκαν στους τοίχους και κάθε γωνιά του δωματίου στολίστηκε με μινιατούρες αυτοκινήτων. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τον αδερφό του μικρού μας! Μια μεγάλη κουκέτα και πολλά παιχνίδια, για να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους τα δύο αδέρφια, τοποθετήθηκαν σε μια γωνιά της μικρής «πίστας».

Ο Τ., ανοίγοντας την πόρτα, σάστισε στη θέα του νέου του δωματίου! Με ένα πήδημα βρέθηκε στο καινούριο του γραφείο να σκίζει τα περιτυλίγματα και να ανοίγει τα δωράκια και τις εκπλήξεις που είχαμε ετοιμάσει για εκείνον. Με κάθε αυτοκινητάκι που ξεπρόβαλλε από τις συσκευασίες, το χαμόγελο του γινόταν όλο και μεγαλύτερο.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Μαρία Τσάγκαρλη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, IKEA, Kentia, Βιοκαρπέτ, Vitex, Redloop, ΚΙΦΑ, Κώστας Σάλτας, Λευκοθήκη, Stick It, Aithrio, Ζαχαροπλαστείο Serano, Taxiway, Το Πυροτέχνημα Διαβατών, Craftbox, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!