Ο Τ. είναι ένα αγόρι που τρελαίνεται για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η μεγάλη του αγάπη είναι το PlayStation. Μόλις άκουσε για τις νεράιδες, είχε έτοιμη την ευχή του: το PlayStation 5, με πολλά παιχνίδια, ακουστικά, 3 χειριστήρια και τη δική του τηλεόραση, για να παίζει με τον αδερφό του και τον μπαμπά του!

Η νεράιδά του, όμως, κατόρθωσε να της πει και την άλλη μεγάλη αγάπη του: τον Sonic the Ηedgehog! Μολονότι ο Τ. ανυπομονούσε τρελά να παραλάβει την κονσόλα του, εκείνη σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ ωραία έκπληξη εάν το Playstation το παρέδιδε ο ίδιος ο Sonic!

Με σύμμαχο τον μπαμπά του, στήθηκε μία αξέχαστη μέρα για τον μικρό Τ. Το πρωί, θα έκανε τη θεραπεία του, οπότε οι νεράιδες φρόντισαν να έχει ήδη λάβει μια ιδιαίτερη πρόσκληση που τον καλούσε σε μία μοναδική εμπειρία, χωρίς, όμως, να μαρτυρά το μυστικό.

Έτσι, όταν το βαν παρέλαβε την οικογένεια, ο Τ. αγωνιούσε να δει τι του είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες! Έφτασαν στον κινηματογράφο και μπήκαν στην αίθουσα, που ήταν ολόκληρη για εκείνον! Όλη δική του, για να απολαύσει την τελευταία ταινία Sonic the hedgehog, παρέα με τους γονείς του, τον αδερφό του και τη νεράιδα.

Ο Τ. ήταν πολύ ανυπόμονος και αγωνιούσε να πάρει στα χέρια του το PlayStation. Έτσι, πριν καλά καλά τελειώσει η ταινία, ο Sonic εμφανίστηκε από το πουθενά κρατώντας στα χέρια του ένα τεράστιο τυλιγμένο κουτί! Είχε φέρει και άλλα πολλά δώρα και για τον ίδιο, και για τον αδερφό του, τα οποία άνοιγαν με λαχτάρα τα δύο παιδιά.

Κι όταν μετά πήγαν στο εστιατόριο, για να απολαύσουν ένα υπέροχο γεύμα, μία λαχταριστή τούρτα με θέμα τον Sonic τον περίμενε! Ο μικρός δεν σταματούσε να χαμογελάει και να λέει πόσο χαρούμενος ήταν, ανυπομονώντας φυσικά να ξεκινήσει το παιχνίδι!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Interbus, Sony Europe Ltd “D.T. Sony Hellas”, Village Cinemas, TGI Fridays, Plaisir, Taxiway, MyIkona

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!