Ο Φανούρης είναι ένα μικρό διαβολάκι που τρελαίνεται να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια στο PlayStation. Η κονσόλα που είχε όμως, ένα παλιότερο μοντέλο, χάλασε, με αποτέλεσμα να είναι απαρηγόρητος. Έτσι, όταν τον επισκέφθηκαν οι νεράιδες, ήξερε αμέσως τι ήθελε να ζητήσει!

Η νεράιδα του Φανούρη αποφάσισε να τον φέρει, μαζί με την αδελφή του Παναγιώτα, στη Θεσσαλονίκη, για να εκπληρωθούν οι ευχές τους. Τα δύο παιδιά πάσχουν από την ίδια ασθένεια, και είναι και τα δύο παιδιά ευχής του Κάνε-Μια-Ευχή.

Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, ένα πολυτελές βαν τους έφερε στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη ήταν η μέρα της αδελφής του, αλλά και ο Φανούρης την απόλαυσε εξίσου, αφού πήγαν για ένα λαχταριστό brunch.

Όταν είχε έρθει η ώρα για τη δική του ευχή, ο Φανούρης δεν κρατιόταν πια! Μόλις αντίκρισε τη νεράιδα που πήγε να τους συνοδεύσει με το βαν, έτρεξε να την αγκαλιάσει και δήλωσε περιχαρής: «Σήμερα θα πάρω το PlayStation!». Αναχώρησαν από το ξενοδοχείο με προορισμό το εμπορικό κέντρο, όπου η νεράιδα είχε ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις για τον μικρό μας!

Η μοναδική αίθουσα Kids στα Village Cinemas, στολισμένη με μπαλόνια και ένα σωρό λιχουδιές, τους περίμενε. Ο Φανούρης δεν είχε ξαναπάει ποτέ στον κινηματογράφο, και αυτή η πρώτη φορά τον άφησε ενθουσιασμένο! Αφού έπαιξε στα παιχνίδια, παρακολούθησε με την Παναγιώτα με χαρά την ταινία, και απόλαυσαν τα ποπ κορν και τις λιχουδιές που είχαμε ετοιμάσει!

Όταν τελείωσε η ταινία, είχε έρθει η ώρα για ένα μαγικό κυνήγι θησαυρού με έπαθλο όλα τα δώρα του! Πρώτα ανακάλυψε τα όμορφα μπλουζάκια γι’ αυτόν και την αδελφή του, στη συνέχεια τα μεγάλα gaming ακουστικά, το επιπλέον χειριστήριο του PlayStation 5 και τη μεγάλη τηλεόραση για να παίζει! Είχε αρχίσει να ανησυχεί όμως, καθώς δεν έβλεπε την πολυπόθητη κονσόλα! Όταν τον βοηθήσαμε να το ανακαλύψει, το προσωπάκι του άστραψε! Ήταν ενθουσιασμένος και δε σταματούσε να ποζάρει στους φωτογράφους, δίπλα στο αγαπημένο του πλέον, καινούριο PlayStation 5!

Είχε έρθει η ώρα για φαγητό και το αγαπημένο όλων εστιατόριο τούς περίμενε, για ένα μοναδικό γεύμα. Ήρθε και για επιδόρπιο και η εντυπωσιακή τούρτα PlayStation, που ενθουσίασε τόσο πολύ τον μικρό μας, που ήθελε να την πάρει μαζί του για να τη δείξει στον ξάδελφό του!

Η μέρα είχε αρχίσει να φτάνει στο τέλος της, με τον μικρό μας κατάκοπο (αφού είχε ξυπνήσει νωρίς από την αγωνία του!), αλλά τρισευτυχισμένο!

Η μητέρα του ήταν πολύ συγκινημένη, και μας ευχαρίστησε για τη χαρά και την ελπίδα που δώσαμε και στα δύο παιδιά της, και για τη συνολική εμπειρία που τους προσφέραμε.


θερμά τη θεατρική παράσταση «Νικήρατος» για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Εύα Μάνογλου, Γιώτα Χαλυβοπούλου, Κωστής Καραματίδης

τους χορηγούς σε είδος: PlayStation Greece & Adriatic / Sony Europe B.V. d.t. Sony Hellas, Mediterranean Palace, Village Cinemas, TGI Friday’s, Ζαχαροπλαστείο Plaisir (Αριστοτέλους), Photopolis Photography, Digital Wave, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!