Ο Φ. είναι ένα ευγενικό και κοινωνικό αγόρι με μεγάλη αγάπη στο παιχνίδι. Καθώς οι δραστηριότητές του έχουν περιοριστεί για λόγους υγείας και η δυνατότητα  να βρεθεί με τους φίλους του είναι δύσκολη στην παρούσα χρονική στιγμή με την πανδημία, το ενδιαφέρον του έχει στραφεί στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που τόσο τον χαλαρώνουν αλλά και τον αποσπούν από τη δύσκολή καθημερινότητά του. Ευχήθηκε λοιπόν να αποκτήσει το ολοκαίνουριο PlayStation 5, και οι νεράιδες έπιασαν αμέσως δουλειά, ώστε να ετοιμάσουν τα πάντα για την ευχή του Φ.

Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής, ήταν παρούσα όλη του η οικογένεια και άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη της νεράιδας. Όταν εκείνη έφτασε, ο Φ. και η αδελφή του κατευθείαν όρμησαν επάνω της με ενθουσιασμό, με πρόσωπα χαμογελαστά, γεμάτα ερωτήσεις και προσμονή.

Ο Φ. μιλούσε για τα ενδιαφέροντά του, τους φίλους του, την αγαπημένη του ομάδα, τις διακοπές του στο χωριό, τις προσδοκίες του, την ευχή του και πόσο πολύ ήθελε αυτή την κονσόλα για να περνάει τον χρόνο του στο σπίτι. Η νεράιδα ξεκίνησε να του δίνει τα δώρα του ένα-ένα. Τη μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία τον έκανε να ξετρελαθεί από τον ενθουσιασμό του και να την κρατά συνέχεια γεμάτος υπερηφάνεια. Σειρά είχαν τα πακέτα με τα ακουστικά, και φυσικά το χειριστήριο. Τα περιεργαζόταν όλα με ενθουσιασμό, αλλά η αγωνία του ήταν να ανοίξει το μεγάλο πακέτο με το πολυπόθητο PlayStation5 που είχε ζητήσει.

Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό του! Δε σταματούσε να μιλάει για τα χρώματα και τα φωτάκια του, και επίσης για τα παιχνίδια που θα έπαιζε. Ξεκίνησε αμέσως, με τη βοήθεια του πατέρα του, να το συναρμολογεί και να το συνδέει με την καινούργια τηλεόραση, που και εκείνη μόλις είχε βγάλει από το κουτί της! Δε σταμάτησε λεπτό να τονίζει  το πόσο ευτυχισμένος ήταν!
Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για την τούρτα, που ο Φ. ήλπιζε να έχει γεύση μπανάνα. Η νεράιδα φυσικά είχε φροντίσει και γι’ αυτό, και σε συνδυασμό με το μεγάλο ζαχαρωτό τηλεχειριστήριο PlayStation που τη διακοσμούσε, του άνοιξε την όρεξη! Έσβησε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό το κεράκι του και είπε ότι η ευχή του είχε γίνει, και με το παραπάνω, πραγματικότητα! Ποτέ δεν είχε φανταστεί πως θα αποκτούσε όλα όσα είχε ονειρευτεί όταν πρωτοάκουσε για το Κάνε-Μια-Ευχή. Οι γονείς του, εμφανώς συγκινημένοι από το πόσο χαρούμενο έδειξε να είναι το παιδί τους, μίλησαν για την κατάστασή του και για το πόσο σημαντικό ήταν, όχι μόνο για αυτόν, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους αυτή η εκπλήρωση. Είπαν ότι τους έφερε όλους πιο κοντά, και τους έδωσε δύναμη για τη συνέχεια. Μετά από ώρες χαράς, παιχνιδιού, συγκίνησης και χαμόγελου, η ευχή έφτασε στο τέλος της. Τα δύο παιδιά δεν ήθελαν με τίποτα να αποχωριστούν την καλή νεράιδα! Ο Φ. έλεγε συνέχεια «Χίλια ευχαριστώ!», και οι γονείς του ήταν ευγνώμονες για τη χαρά που τους δόθηκε μέσα από αυτήν την ευχή.

θερμά την εταιρεία Domino’s Pizza για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Νάνσυ Ζαχαρίου

τους χορηγούς σε είδος: Βασιλική Τσαρούχα, Sony, Ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!