Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τότε η Φ. μας είχε πει πόσο θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει η φωνή της στη μεταγλώττιση ενός έργου. Όταν η μαμά της της είπε να ετοιμάσει βαλίτσες, γεμάτη έκπληξη η νεαρή μας στην αρχή απόρησε. «Μήπως αυτό το ξαφνικό ταξίδι έχει να κάνει με την ευχή μου;», σκέφτηκε. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο και το ένα έφερε το άλλο. Η νεράιδά της, η Κατερίνα, είχε «βάλει το χεράκι της».

Η Φ. και οι γονείς της ξεκίνησαν γεμάτοι αγωνία – και λίγη περιέργεια – για το μέρος που η γλυκιά τους νεράιδα είχε φροντίσει να «κλείσει» για ένα αξέχαστο διήμερο. Την επόμενη ημέρα, μια λιμουζίνα τους περίμενε έξω από το ξενοδοχείο. Αμάν πια αυτή η νεράιδα! Πρώτη στάση; Το κομμωτήριο.

«Κάτι μοναδικό θα πρέπει να έχει ετοιμάσει η νεράιδά μου, για να θέλει να ετοιμαστώ», αναλογίστηκε, ενώ η κομμώτρια τής έκανε το χτένισμα. Χωρίς να καταλάβει πώς πέρασε η ώρα, βρέθηκε ξανά μέσα στη λιμουζίνα με τους γονείς της και όταν επιτέλους το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από ένα κτίριο, είδαμε το χαμόγελό της να φτάνει μέχρι τ’ αυτιά της… Βρισκόταν μπροστά από ένα κέντρο μεταγλώττισης!

Μπαίνοντας στο στούντιο, ένα ξωτικό – ειδικό επί του επαγγέλματος – υποδέχτηκε τη μικρή μας σταρ και ξεκίνησε να της δείχνει όλα τα μυστικά της μεταγλώττισης. Πριν καλά-καλά το καταλάβει, βρισκόταν μέσα στο στούντιο και ηχογραφούσε, ενώ λίγη ώρα μετά ένας φανταστικός χαρακτήρας, είχε πλέον τη φωνή της! Σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε λεπτομερώς τα συναισθήματα και τη χαρά της. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε, όμως, πως, όταν πήρε το βραβείο του «μεταγλωττιστή» στα χέρια της, σαν να είδαμε την καρδιά να γεμίζει ελπίδα, ενώ τα μάτια της πρόδιδαν πως κάθε στιγμή μέσα σε εκείνο το στούντιο θα είχε παντοτινά μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις αναμνήσεις της!

Ένα ήρεμο γεύμα ήταν ό,τι έπρεπε για να μοιραστεί με την οικογένειά της αυτά τα απίστευτα συναισθήματα. Όμως, η όρεξη για εμπειρίες «ξεχείλιζε» από τη Φ., και έστω και από μακριά, η νεράιδά της της είχε ετοιμάσει κι άλλα πράγματα να δει και να απολαύσει: μια προσωπική ξενάγηση στο Κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, ένα πάρκο ψυχαγωγίας, αμέτρητα παιχνίδια, εκπλήξεις, και φυσικά, μαγεία ολοκλήρωσαν εκείνο το υπέροχο διήμερο!

θερμά τον Κωτσόβολο για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ραφαέλα Ντάφου, Κατερίνα Ζαγοράκη, Τάκης Σωτηρίου  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox, La Pasteria, Disney, Sierra Recordings SA, Allou!Fun Park, Everest, Stavros Niarchos Foundation Cultural Center AE, Όμιλος Καστελόριζο-Ορίζοντες, Kύπελλα Νίκη, Airhotel Αλέξανδρος, Limousine Service

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!