Και φέτος μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας χάρτινο Αστέρι της Ευχής στα καταστήματα Χαλκιαδάκης, σε όλη την Κρήτη.

Η εταιρεία, πιστή στις αξίες της, προσφέρει και φέτος το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις των αστεριών στον Οργανισμό για την εκπλήρωση ευχών.

Και όχι μόνο. Κατά το παρελθόν έχει σταθεί στο πλευρό του Οργανισμού με ιδιαίτερη ευαισθησία, εκπληρώνοντας ευχές παιδιών με δωρεές (χρηματικές και σε είδος), καθώς και με τη συμμετοχή εργαζομένων και προσωπικά της Χριστίνας Χαλκιαδάκη σε αυτές, εθελοντικά. Επιπλέον, αυτά τα Χριστούγεννα θα συνεισφέρει στην προσπάθεια να προσφέρουμε χαρά σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες που βρίσκονται στο νοσοκομείο, με την εξασφάλιση δώρων για πλέον των 40 παιδιών!

Με συνοδοιπόρους μας την υπέροχη Χριστίνα Χαλκιαδάκη και όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που έχουν αγκαλιάσει το έργο μας με αγάπη, συνεχίζουμε και φέτος να στολίζουμε τα δέντρα κάθε σπιτιού και να φωτίζουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας!

Βρείτε και προμηθευτείτε στα καταστήματα των  S/M Χαλκιαδάκης τα Αστέρια της Ευχής στη συμβολική τιμή των 2€ και γίνετε φωτεινά αστέρια για τη ζωή των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες!