Ο μικρός μας Χρήστος ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Αν και 8 ετών αγωνίζεται στην τοπική ομάδα της Πάτρας με συμπαίκτες άτομα με τα τετραπλάσια χρόνια του! Ασχολείται όλη την ώρα με το άθλημα και θέλει να γίνεται συνέχεια καλύτερος. Ψυχικό σθένος, προσήλωση στο στόχο και μια συγκρατημένη γλυκύτητα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της αξιαγάπητης προσωπικότητάς του, αυτά που αντιλαμβάνεται κάποιος στην πρώτη γνωριμία του με τον Χρήστο. Από την πρώτη στιγμή που συναναστραφήκαμε μαζί του, είχαμε αντιληφθεί ότι ήταν ένα πολύ ξεχωριστό παιδί. Εισέβαλε στις καρδιές μας και μάς κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Στο γραφείο ζούσαμε για τη στιγμή αυτής της εκπλήρωσης… να προσφέρουμε στο Χρήστο αυτό που θα τον βοηθούσε να γίνει ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Επιτέλους η στιγμή έφτασε και ποιο καλύτερο μέρος για να κάνουμε το όνειρό του πραγματικότητα από το All Star Game της Α1 μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη! Πιστεύω ότι ποτέ δεν είχα αισθανθεί την ίδια αγωνία για μια ευχή. Θα γινόταν στ’ αλήθεια χαρούμενο ένα τόσο εσωστρεφές και συγκρατημένο παιδί; Θα διακρίναμε στο πρόσωπό του τη λάμψη του ονείρου που το βλέπει ολοζώντανο μπροστά του; ΜΑ ΝΑΙ! Αντικρίζοντας το δικό του πλέον αγωνιστικό αμαξίδιο έλαμψε όλο του το προσωπάκι! Κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε! Ήταν τόσο χαρούμενος, που αισθανθήκαμε κι εμείς απόλυτη ευτυχία! Η μεγαλύτερη του επιθυμία είχε πραγματοποιηθεί και ο Χρήστος μάς τίμησε με την παρέα του, με τις ιστορίες της ζωής του που μοιραζόταν μαζί μας, με τον παιδικό ενθουσιασμό και τα αφοπλιστικά του χαμόγελα. Μάς μετέφερε όλη το μεγαλείο της ψυχής του. Η υπόλοιπη μέρα κύλησε με το μικρό μας να ευχαριστιέται τη διοργάνωση, απολαμβάνοντας τόσο τα αστέρια του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, όσο και τον μίνι αγώνα αθλητών με αμαξίδιο που στήνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του event.

Ζήσαμε κι εμείς κάτι πολύ δυνατό εκείνη τη μέρα! Ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία και αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχερές που τη βιώσαμε. Οι λέξεις στ’ αλήθεια δεν επαρκούν ούτε είναι ικανές να περιγράψουν αυτόν τον καταιγισμό συναισθημάτων. Δε λέγεται η αγνή χαρά και περηφάνια που νιώσαμε όταν πληροφορηθήκαμε, περίπου 1 μήνα μετά τη συνάντησή μας με το Χρήστο, ότι έκανε την πρώτη συμμετοχή με την ομάδα του, κάτι που τον έκανε τον νεότερο καλαθοσφαιριστή με αμαξίδιο στην Ελλάδα! Ο Χρήστος κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας και με υπερηφάνεια μπορούμε να δηλώσουμε: «Χρήστο είσαι πάντα ο πρωταθλητής της καρδιάς μας! Θα σε ακολουθούμε παντού. Με αγάπη οι νεράιδές σου!»

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Κοντογιάννη για όλη τη στήριξη και βοήθεια από το πρώιμο στάδιο της ευχής του Χρήστου έως και το τελευταίο.

Image result for καρδια Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη Φιντιρίκο για τη γενναιόδωρη προσφορά του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ αγωνιστικού αμαξιδίου που θα μπορούσαμε να έχουμε για τον Χρήστο! 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ε. Νικόλα και Τζ. Λιβέρη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Aegean, Macedonia Palace, Avis, The Modernist, White Zeppelin, TGI Fridays, Sugarela, Panathinaikos BC Opap, Castello City Hotel

Ευχαριστούμε τον ΟΣΕΚΑ και το Nick Galis Hall για τη βοήθεια στην οργάνωση και την  εκπλήρωση μιας δυνατής ευχής.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).