Η ευχή υπ’ αριθμόν 3000 έμελλε να εκπληρωθεί και οι νεράιδες με τα ξωτικά έσπευσαν γοργά να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό. Και ο τυχερός έμελλε να είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, ο Χρήστος μας. Περίμενε καιρό να συναντήσει τον αγαπημένο του Panos Dent Games και την Κωνσταντίνα! Η αγωνία και η λαχτάρα «άστραψαν» στα μάτια του από την στιγμή που έφτασαν τα νέα στα αυτιά του.

Η οικογένεια ξεκίνησε για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Μετά από μια γεμάτη μέρα στη Θεσσαλονίκη, επιτέλους είχε ξημερώσει η ημέρα της ευχής του! Ο Χρήστος μας πετάχτηκε από το κρεβάτι του, ετοιμάστηκε σαν σίφουνας και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Panos Dent Studio. Το χαμόγελο ήδη ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, πριν καν περάσει την πόρτα.

Μας υποδέχτηκε η Κωνσταντίνα, ευδιάθετη και χαμογελαστή, όπως πάντα, ενώ ο Πάνος τους χάρισε μια τεράστια αγκαλιά. Ο Χρήστος και η δίδυμη αδερφή του ήταν στην αρχή λίγο «κουμπωμένοι», όμως δεν άργησαν να χαλαρώσουν. Άλλωστε, ο Πάνος είναι ένας πραγματικός χείμαρρος, που σε παρασύρει στη θετική διάθεση και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να τον ξέρεις χρόνια.

Τα πράγματα κύλησαν τόσο όμορφα και όσο και γρήγορα! Οι δύο gamer επιδόθηκαν σε ατελείωτο παιχνίδι, ενώ η Κωνσταντίνα με την Αγγελική είχαν πιάσει συζήτηση για πιο «δικά τους» θέματα. Δεν παρέλειψαν, ωστόσο, να παίξουν και σε ντουέτα! Ακολούθησε αγώνας ταχύτητας με αυτοκίνητα και την τιμονιέρα, που δεν είχε ξαναπαίξει ο μικρός μας.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν εκεί και μιλούσε, έπαιζε, γελούσε με τον αγαπημένο του Πάνο, που τόσο καιρό παρακολουθούσε και θαύμαζε μόνο μέσα από μια οθόνη. «Στην αρχή νόμιζα ότι ζούσα ένα όνειρο όταν τους πρωτοείδα αλλά μετά το διασκέδασα πολύ!», ψιθύρισε στις νεράιδες με ένα αβίαστο χαμόγελο. Παράλληλα, οι νεράιδες με όλη τη παρέα έστησαν μια μικρή γιορτή για να γιορτάσουν την ευχή 3000. Η χαρά του Χρήστου μας ξεχείλιζε. Φαινόταν στα μάτια του και το χαμόγελό του. Την ίδια στιγμή, ο μπαμπάς του έπαιρνε και ο ίδιος δύναμη από τη χαρά του Χρήστου.

Κάπως έτσι, μέσα στην απόλυτη ευτυχία, εκπληρώθηκε η 3000η ευχή! Ο τιμητικός αυτός τίτλος άξιζε σε όλους: τον Χρήστο, την υπέροχη οικογένειά του, αλλά και τον Πάνο και την Κωνσταντίνα, που αγκαλιάζουν ζεστά και με περίσσια αγάπη κάθε παιδί που φτάνει στην πόρτα του στούντιο!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που συμμετείχαν στην εκπλήρωση της ευχής: Άννα Μάνογλου, Εύα Μάνογλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COLORS Hotels, Jerrys – the sweet Foodtruck, Εστιατόριο Νέα Διαγώνιος, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Redstore Olympiakos FC, 4SEASONS

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop, Pazzi Patisserie

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!