Ένα μαγευτικό ταξίδι στην Disneyland έζησε ο μικρός μας μαχητής που τον γέμισε χαρά, ανεμελιά και ξεχωριστές αναμνήσεις. Ο Χρήστος μας λατρεύει τους σούπερ ήρωες και παρακολουθεί μανιωδώς τους ήρωες της Marvel.

Η λαχτάρα που είχε για αυτό το ταξίδι μας έκανε και εμάς να ανυπομονούμε. Τρεις ολόκληρες ημέρες, που τις εκμεταλλεύτηκε μέχρι τελευταίας ώρας. Τρείς ημέρες γεμάτες γέλια, αγκαλιές, και διασκέδαση.

Oι συναντήσεις που είχε με όλους τους χαρακτήρες της Disney, οι συζητήσεις, η ζεστασιά και όλο το όμορφο και παραμυθένιο κλίμα έκανε τους γονείς του Χρήστου να συγκινηθούν και να δουν μετά από καιρό τον γιο τους χαρούμενο και ανέμελο.

Ό,τι έχει δει από ταινίες, ιστορίες και βιβλία το κλίμα, η χαρμόσυνη ατμόσφαιρα, τα αμέτρητα παιχνίδια, η ατελείωτη μουσική, τα έντονα χρώματα, τα πεντανόστιμα σνάκ και φαγητά αποτυπώθηκαν στη μνήμη του. Πόζαρε παρέα με όλους τους αγαπημένους του ήρωες και μοιράστηκε μαζί τους ξεχωριστές εμπειρίες.

Mε διαφορά μπορούμε να πούμε ότι το αγαπημένο του σημείο σε όλο το πάρκο, ήταν το gaming room, όπου πέρασε αρκετές ώρες, χωρίς να το καταλάβει. Βέβαια, το ταξίδι του δεν τελείωσε εκεί! Εξερεύνησε και την Πόλη του Φωτός για δύο μέρες. Άλλωστε, είναι κρίμα να πάει βρεθεί κανείς στη Γαλλία και να μην περπατήσει στα Παριζιάνικα σοκάκια και να δει επιτέλους από κοντά εάν ο Πύργος του Άιφελ είναι τόσο ψηλός όσο λένε. Και ναι! Ήταν τόσο ψηλός όσο λένε. Αλλά όσο ψηλός ήταν ο Πύργος του Άιφελ, άλλο τόσο θαρραλέος ήταν και ο Χρήστος, που ανέβηκε μέχρι την κορυφή για να ατενίσει την υπέροχη θέα.

«ΉΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι καλύτερο από αυτό, είπε στις νεράιδες του, όταν επέστρεψε πίσω στην Αθήνα. Μετά από καιρό μπορούσε τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!