Ο Χρήστος, αν και μόλις 12 ετών, γνωρίζει από πειθαρχία, υπομονή και οργάνωση. Έτσι αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο, παραμένει αισιόδοξος και αποδεικνύει ότι είναι ένας ικανός μαχητής. Είναι από τα παιδιά που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και έχουν το πείσμα να προσπαθήσουν για αυτό. Όταν οι νεράιδες τον ρώτησαν ποια ήταν η ευχή του, εκείνος ήξερε ακριβώς τι ήθελε και ήταν σίγουρος για το τι θα του έδινε τη δύναμη να συνεχίσει να αγωνίζεται, χωρίς να χάνει την διάθεση για παιχνίδι αλλά και για οργάνωση. Μόλις η ευχή του καταχωρήθηκε στα μαγικά σημειωματάρια της νεράιδας του, εκείνος άρχισε να πιστεύει πως όλα είναι πιθανά.

Παρόλο που έχασε για λίγο το έμφυτο χάρισμα της υπομονής ρωτώντας διαρκώς πότε θα φτάσει η πολυπόθητη μέρα, ήταν συγκρατημένος και ευγενικός. Την ημέρα αυτή, την είχε σχεδιάσει πολλές φορές στα όνειρά του, μα οι νεράιδες και τα ξωτικά θα ξεπερνούσαν κάθε προσδοκία, όπως αποδείχθηκε τελικά. Εκείνο το πρωί ξεκίνησε από το σπίτι με την οικογένειά του, όλο αγωνία για το πώς θα εξελισσόταν η μέρα. Το αυτοκίνητο που τους μετέφερε σταμάτησε μπροστά σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών. Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν ειδικά για το Χρήστο και εκείνος όρμισε μέσα. Μόλις συνειδητοποίησε ότι θα είχε την ευκαιρία να δει τον υπολογιστή του να στήνεται από την αρχή κομμάτι- κομμάτι και να μάθει πολλά πράγματα για την τεχνολογία και τις λεπτομέρειες κάθε εξαρτήματος, το πρόσωπο του έλαμψε.

Ο Χρήστος έκπληκτος και άφωνος παρακολούθησε με προσήλωση όλα όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια του.  Κράτησε στα χέρια του όλα τα κομμάτια που συνέθεσαν τον υπολογιστή του, εξέφρασε κάθε απορία του και συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, επεξεργαζόμενος κάθε τι καινούριο για εκείνον που του κέντριζε την προσοχή. Μόλις ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του gaming υπολογιστή, και πίστεψε ότι η ευχή του επιτέλους εκπληρώθηκε, έκανε πλέον μόνο μια σκέψη: να επιστρέψει σπίτι του και να παίξει με τον καινούριο του υπολογιστή.

Οι νεράιδες όμως είχαν ετοιμάσει για εκείνον και άλλες εκπλήξεις που θα γέμιζαν ενέργεια και όμορφες αναμνήσεις τον μικρό μας φίλο. Ένα μεγάλο πούλμαν τον περίμενε το απόγευμα έξω από το σπίτι του για να περάσει τις υπόλοιπες ώρες παίζοντας με τους φίλους του και την οικογένειά του, όπως ακριβώς πρέπει να περνούν τα παιδιά τα απογεύματά τους, απολαμβάνοντας την παιδικότητα και την ανεμελιά, γελώντας και διασκεδάζοντας. Το βράδυ η γλυκιά κούραση της ημέρας ήταν εμφανής, όπως ακριβώς ήταν φανερός και ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο του Χρήστου. Η δική μας επιβράβευση ήρθε τη στιγμή που ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε ότι η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής του.

θερμά το ΠΛΑΙΣΙΟ για τη χορηγία του υπολογιστή και την συνολική εμπειρία που προσέφεραν στον Χρήστο μας.

τους εθελοντές μας: Μαρία Τσέργα, Μπόρις Άνγκεβ

τους χορηγούς σε είδος: Plaisio, Allou! Fun Park, STEFANAKIS group, Fresh Patisserie, Everest, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)